Slik har jeg dekket påskebordet!

Siste dag i barnehagen er forbi! Nå er det påskeferie, og det vil jeg feire med å invitere mamma og lillesøster på påskefrokost i morgen. Bordet er derfor dekket, maten står klar i kjøleskapet og jeg gleder meg som et lite barn til å ta imot gjestene i morgen tidlig.

Resten av kvelden skal jeg bruke på å rydde, vaske og pynte resten av huset også! Herregud, så deilig. Christopher har også noen fridager inni mellom, så jeg prøver å planlegge noe skikkelig koselig vi kan gjøre en av dagene. Det eneste jeg vet sålangt er at vi skal gjøre noe veldig spennende på mandag, også er vi bedt på middag til min kjære mamma to kvelder den kommende uken! SOM jeg gleder meg.

Serviset mitt heter Extreme Platinum – royal porcelain, og fås kjøpt på Tilbords. Vasen husker jeg ikke. Pynteeggene og påskeharelyset er fra Nille. Eggene med fjær på har jeg laget selv av vanlige egg, litt lim og fjær fra hobbybutikk. Den fineste påskepynten min er derimot laget av minstemann i barnehagen!

På snakk om mamma – tror du ikke hun kom inn dørene for et par timer siden med tidenes påskekasse til oss! Den var stappet full av MASSE godteri, chips, brus, fleecepledd, appelsinbrus og påskeegg. Altså, det var så mye godt og gøy oppi den kassen at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Super, duper takknemlig og føler meg som verdens heldigste!

GOD PÅSKE!

Legg igjen en kommentar