VI HAR KJØPT OSS GASSGRILL!

Sjekk denne flotte saken!

Helt fra vi flyttet inn i eget hus for 2.5 år siden har vi ønsket oss en skikkelig grill. Hittil har vi nemlig byttet på å bruke den gamle, innebygde steingrillen på terrassen (som er veldig upraktisk) og engangsgriller. Vi har vel hatt et par små kulegriller også, men har hele tiden ønsket å bytte grillkullet mot gass! Det har vi endelig gjort! En splitter ny grill står nå på terrassen vår, og i kveld prøvde vi den for aller første gang. For en drøm!

Det gjorde hele grillprosessen tusen ganger enklere, og ikke minst mer barnevennlig ettersom den både kom opp i høyden og vi slapp de store flammene. Ingen tvil om at denne kommer til å være vår aller beste venn denne sommeren! Vi kommer til å grille så mye mer i tiden fremover – både sommer som vinter. Akkurat som pappa alltid gjorde da jeg var liten! Vi skal helt klart videreføre den tradisjonen 😉

En annen tradisjon som videreføres fra min barndom til Dennis sin er at grillklypa alltid er skikkelig glad i små, søte nesetipper 😅 Haha!

Jeg må forresten bare få si hvor takknemlig jeg er for huset vårt og den perfekte beliggenheten! Det går stadig mer og mer opp for meg hvor heldige vi er. Huset er plassert innerst på et rolig byggefelt i enden av en blindvei, og på andre siden av huset grenser det til naturområdet dere ser på bildet over her. NULL innsyn! Det er så deilig det. Samtidig som det er gåavstand til sentrum. Vi har med andre ord en veldig privat og landlig tomt, omtrent midt i sentrum.

Selv om det muligens var på grensen til litt for kaldt til å spise ute klarte vi ikke å dy oss. Vi dekket bordet med grillede båtpoteter, burgere, grillspyd og masse deilig tilbehør og nøt maten til fuglekvitter og nesten helt blå himmel.

På ønskelisten i løpet av sommeren står forresten en større spisegruppe med høyere bord og vinkelsofa, men enn så lenge klarer vi oss absolutt med denne sofagruppen her også!

Jeg har forresten en veldig spennende nyhet jeg klør i fingrene etter å dele med dere! Dessverre må jeg vente helt til mandag før jeg kan avsløre hva det er – noen som vil gjette?

Legg igjen en kommentar