Det skal lite til for å skape gode minner!

Åh, for en nydelig dag vi hadde i går! Hver gang vi drar ut på en slik opplevelsesrik tur må jeg minne meg selv på hvor lite som faktisk skal til for å skape skikkelig gode minner. Absolutt et godt tips til dere også; det skal ikke mye til for å få en helt annen livskvalitet. Det handler bare om å kaste seg ut i det og bestemme seg for å gjøre noe skikkelig gøy og spennende i stedet for den vanlige hverdagen uke etter uke.

I går morges pakket vi varme klær, akebrett, pølser på termos, chips, saft og kakao i bilen. Vi lastet ned barnesanger på offlinemodus på spotify, også satte vi kursen østover. Vi planla turen slik at vi startet kjøringen når det var tid for duppen til Dennis. På den måten slapp kjøreturen å bli altfor lang for han, samtidig som han var uthvilt, i kjempe godt humør og klar for masse lek når vi omsider kom frem.

I starten av dagen snødde det ganske mye og himmelen var fullstendig dekket av et tykt, kaldt og mørkt teppe av skyer. Jeg kikket forundret opp mens jeg undret meg over hvor det ble av solen de hadde meldt på yr.no bare få timer tidligere. Og nedbør skulle det ikke bli… Det gjorde riktignok ikke så mye, for vi hadde gode, varme klær på oss og enda flere med oss. I tillegg var humøret og ønsket om å skape kjekke opplevelser enda sterkere enn det litt triste været, så vi koste oss masse likevel.

Det gikk riktignok ikke mer enn en liten time før de mørke skyene var erstattet med tynne, lyse og solen tittet gjennom de store hullene! Massevis av blå himmel viste seg og vi var i ekstase. Endelig kom solen! Vi rigget oss derfor til på en koselig plass helt for oss selv, og pakket ut maten vi hadde i sekken. Etter massevis av lek og aking var det godt å få mat i magen og varm kakao i koppen.

Til dessert ble det chips og saft, før vi pakket sammen sakene våre og fortsatte på eventyret. Vi gikk rundt og oppdaget mange nydelige steder hele dagen! Vi fant egentlig aldri den akebakken vi i utgangspunktet hadde tenkt å leke i. Men det gjorde ingenting, for stedene vi opplevde var minst like fine som akebakken jeg husker fra barndommen.

Med en energisk og barnslig pappa, og en gravid og gøyal mamma er jeg helt sikker på at Dennis stor koste seg hele dagen. Han hylte, smilte og lo i timevis før vi begynte å tenke på å komme oss hjemover igjen. Absolutt en dag vi skal gjenoppleve ganske snart. Neste gang tror jeg vi tar med oss ski, enda litt mer mat og blir på fjellet enda noen timer lenger. Kanskje sammen med noen venner eller familie. Det hadde vært veldig koselig!

Etter mange timer ute i snøværet var det en lykkelig og sliten, liten gutt som sluknet i bilsetet sitt allerede før vi hadde begynt på hjemturen. Vi kledde av han ytterklærne, skiftet til koseklær og varme sokker, festet han i bilsetet og la teppet hans over han. I mens vi kledde av oss sovnet skatten der fremme i bilen – haha, da har du hatt en fin dag full av inntrykk og nye opplevelser!

En av de fineste søndagene på lenge ♥︎

2 kommentarer om “Det skal lite til for å skape gode minner!”

Legg igjen en kommentar