Ukens spørsmål #104

Hvor har du kjøpt den buksen? Og ellers bukser til gravide?

Den har jeg kjøpt på h&m sin mammaavdeling, i likhet med 99 % av alle mammabuksene mine. Helt okei bukser til en veldig grei pris! HER er direktelink til buksen jeg har på meg på bildene – ikke reklame.

Så veldig godt ut. Skal prøve denne til et jubileum i helga. Hvilken str på kakeform bruker du?

Her har jeg brukt 25 cm, men du kan med fordel bruke en mindre form for å få litt mer høyde på kaken også! Jeg ville dog ikke brukt så mye større.

OPPSKRIFT HER

Vet ikke om du bruker proteinpulver nå? Men om du gjør, hvilket merke bruker du?

Det er ikke ofte jeg bruker proteinpulver nei, men jeg har det alltid i hus, og mitt absolutte favorittmerke gjennom alle tider er Whey Tech fra Proteinfabrikken. Det synes jeg slår alle både på smak og innhold! Ikke er det så ille på pris heller. Kan kjøpes HER. Jeg veksler mellom jordbær (som smaker jordbærmilkshake) og sjokolade (som smaker sjokolademelk).

Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

Legg igjen en kommentar