Ukens spørsmål #103

Hvordan har dere råd til å pusse opp hele tiden?

Vi gjør alt selv, og betaler dermed kun for materialene – da trenger det absolutt ikke være dyrt å pusse opp 😊

Kjøper du alle møblene nytt, eller bruker du finn el.

Føler ikke vi kjøper nye møbler så ofte egentlig, men når det skjer sjekker jeg alltid finn og salgsgrupper på facebook først. Finner jeg ikke noe jeg liker der kjøper jeg det i butikken. Tipper halvparten av det vi kjøper er gjenbruk og halvparten er kjøpt nytt – sånn cirka.

Hadde du svangerskapsdiabetes? Hørte aldri noe om det etter testen?

Jeg fikk faktisk ikke svarene på prøvene før i dag, som er grunnen til at jeg ikke har skrevet noe om det. På forhånd var jeg veldig spent på hvordan kroppen ville reagere på sukkersjokket etter så lang tid uten både sukker og karbohydrater, men jammen har den stålkontroll – selv i ketose.

Blodsukkeret mitt var nemlig 4,4 fastende og 4,5 to timer etter prøven! HURRA. Laaangt innafor, og det sier jeg meg strålende fornøyd med. Det lave blodsukkeret mitt kan også være en pekepinn på hvorfor jeg er så kvalm hele tiden – det er absolutt ikke farlig, bare sunt (men dog ubehagelig) 😅

Spiser du ikke middag sammen med familien din?

Joda, vi spiser sammen alle når det lar seg gjøre, men ettersom Christopher jobber en del og stort sett begynner kl. 14 spiser jeg og Dennis middag alene et par timer senere. De dagene han har fri derimot spiser vi alltid sammen med spisebordet – synes det er så koselig de dagene vi får til det!

Leste sist at mange kommenterte samme bakgrunn og kjole når du tok graviditetsbilde, og ser du har blitt bedre på å bytte bakgrunn + klær. Men hvorfor tar du bildene så langt ifra? Ser jo ikke magen din, og alt blir så uklart

Takk for tilbakemelding! Håper du likte gårsdagens gravidoppdatering litt bedre – med flere nærbilder av magen. Har egentlig bare blitt en vane å ta bilder der hele kroppen synes, men jeg skal absolutt bli flinkere til å variere!

Teller du kalorier i tillegg til å bare spise lavkarbo?

Nei, og jeg har heller aldri telt kalorier over lengre perioder, kun en dag her og der for å forsikre meg om at jeg er innafor. Kroppen er stort sett alt du trenger, bare lytt til den; spis når du er sulten og stopp når du er passe mett så vil kalori-inntaket i de aller fleste tilfelle justere seg perfekt helt av seg selv!

Fikk du ikke svar på spørsmålet ditt? Denne uken har jeg svart på ett av spørsmålene i et eget innlegg. Det finner du HER!

Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

Legg igjen en kommentar