Ukens spørsmål #102

Vil det si at Dennis er døv på øret?

Ja, nå er han døv på venstre øret, men legen kan ikke finne noen synlig skade så vi krysser alt vi har for at det ikke kommer til å være permanent. Han skal gjennom tre øreskyllinger før neste hørselkontroll, så vi håper det vil gi gode resultater.

Spiser du salami i svangerskapet?

Nei, men om du tenker på matbildene i dette innlegget er de fra tidligere (“salamibildet” er fra februar 2018). 😊 Jeg spiser riktignok varmebehandlet salami nå i svangerskapet!

Sluttet å legge ut formbilder ?

Ja, ettersom jeg er gravid kommer det ikke formbilder før etter fødsel 😊

Jeg vil gjerne se mer av oppussingen til barnerommene! Trenger selv litt inspirasjon 😊

Så gøy! I kveld kommer en liten sniktitt på rommet til Dennis!

Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

En kommentar om “Ukens spørsmål #102”

  1. noe som neppe er noen trøst, men jeg er døv på ene øret, muligens etter kusma, antagelig medfødt, det ble oppdaget da jeg var fem, jeg hører for godt på det «gode» øret til at det er mulig med cochlia, og det er ikke nok hørsel på det døve til at det er vits i høreapparat, Mamma var vel mildt sagt litt rå med meg, så da det ble oppdaget leste hun historien om Helen Keller for meg, erklærte at hun hadde det verre, og ferdig med det… 😉
    Det eneste som har vært nødvendig av tilrettelegging er at jeg har fått sitte langt fremme i klasserom, og med det gode øret ut i klasserommet, og at jeg trengte en mikrofon og høyttaler på øret når jeg hadde maskinfag på landbruksskolen…
    Men, så klarat, krysse fingre for at det ikke er varig med gutten din da.

Legg igjen en kommentar