Ukens spørsmål #101

Reklame // tights.no og proteinfabrikken

Hvordan har du mulighet til å være hjemmeværende i perioden før fødsel? Får du arbeidet opp grunnlag til permisjon? Har akkurat født lillebror og har jobbet ekstra hardt før permisjonen for å få god lønn i permisjonen 😅

Mulighet og mulighet, vi har egentlig ikke så stort valg ettersom jeg ikke har fått meg jobb enda. Dette barnet var heller ikke planlagt, for vi ville gjerne ha jobb begge to før vi begynte å tenke på enda et barn. Men så gjør man liksom det beste ut av situasjonen, og som regel løser det meste seg.

Nå synes jeg også det blir litt bortkastet å prøve og komme ut i jobb disse siste få månedene før fødsel når jeg likevel vet at det blir et år i permisjon ganske snart. Planen for tiden etter permisjon har jeg derimot klar.

Så kort fortalt; vi prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, også hjelper det selvsagt på at jeg har en blogg og nettbutikk jeg tjener litt på, samt at samboer nettopp ble forfremmet 😊

Sportsbhen kan kjøpes HER

Hvilke butikker online/virkelige liker du handle treningsklær i? Tips til gode treningsbher?

Min absolutt favorittbutikk når det kommer til trening og kosthold er helt klart tights.no, men det har dere nok også merket allerede? 😅 Jeg kjøper det aller meste der, men så hender det også jeg er innom proteinfabrikken.no (de har ikke like godt utvalg av treningsklær, men de har masse fine Better Bodies klær som er et av mine favorittmerker. Det er også her jeg kjøper proteinpulveret mitt!) og den fysiske butikken til XXL her i byen.

Angående gode treningsbher har jeg sverget til Pierre Robert sine veeeldig lenge! De er superbehagelige. Jeg liker også veldig godt DENNE på bildet under!

DENNE er også en stor favoritt, og den kan i tillegg brukes alene som en topp (som jeg har gjort på bildet litt lenger oppe i innlegget)!

Nå som puppene har eksplodert i svangerskapet derimot er jeg nødt til å gå på jakt etter noen med litt mer støtte og som er mer komfortable til tiden fremover. Jeg skal bestille en pakke med noen forskjellige ganske snart, så holder jeg dere oppdatert om jeg kommer over noen nye favoritter!

Forresten; husk at hvis du handler på tights.no får du 50,- avslag ved å benytte rabattkoden 7TJAT!

Legg igjen en kommentar