Slike dager som dette er gull verdt!

Etter to lange, trege timer på glukosebelastning i dag morges har vi brukt resten av dagen på kvalitetstid sammen! En av Christophers første fridager på lenge, kombinert med planleggingsdag i barnehagen, førte til en helt fantastisk familiedag.

Vi startet den hjemme med masse lek og moro før vi tok en tur på senteret og kikket. Der fikk minstemann sitte i barnebil mens vi trillet rundt og fant blant annet en nattlampe til det nye rommet hans, ei skjorte til to årsdagen og kakemenn han fikk nyte underveis!

Vi var også innom lekerommet ganske lenge! Dennis elsker å hoppe rundt på mattene, balansere på broen og rutsje på rutsjebanen, så derfor prøver vi alltid å få til et lite besøk når vi først er innom senteret. I dag lekte vi derimot kjempe lenge, kun fordi vi kunne. Slike dager er gull verdt ♥︎

Heldiggrisen fikk også en ballong med seg hjem, som til og med måtte være med på kveldsstellet. Heldigvis var det greit at den fikk sove på gulvet ved siden av sengen hans i stedet for oppi 😉

2 kommentarer om “Slike dager som dette er gull verdt!”

Legg igjen en kommentar