Slik ser stuen vår ut nå!

Stuen vår gjennomgår stadig forandringer – og sist ut var høyskapet som plutselig ble tv-benk (les hvordan HER). Derfor tenker jeg det er på høy tid å ta dere med på en liten tur gjennom stuen vår nå! På snakk om house tour – jeg har veldig lyst til å filme en komplett house tour snart, lik den vi lagde når vi flyttet inn, for MYE har skjedd siden den gang! (Har du ikke sett den forrige enda finner du den HER) Planen er å få det til når Oliver sitt rom er ferdig!

Men i første omgang vil jeg vise dere stuen! Den er en så deilig blanding av minimalisme og hjemmekoselig samtidig som stilen er forholdsvis stram – med sterke kontraster! Jeg hadde aldri på forhånd trodd at et rom kunne virke så lyst til tross for så mange sorte vegger – men det gjør den altså! Med de digre vinduene vi har fungerer det bare helt utmerket, og jeg kjenner at jeg aldri vil male om 😅

Murveggen bak kontorpulten, som jeg ser faktisk ikke viser på noen av disse bildene, blir det siste prosjektet i stuen på en stund. Der gjenstår topplaget med sparkel og så maling! Før vi retter fokuset innover – fullføre gangen og barnerommene. Kjelleren blir vel neste prosjekt etter det igjen! Oppussing er så moro – tenk så store forandringer man får av å slette vegger, bytte gulv og male litt!

Fortell meg gjerne hva du synes om stuen vår nå!

En kommentar om “Slik ser stuen vår ut nå!”

Legg igjen en kommentar