Prosjekt kreativ: ny tv-benk på 1-2-3!

Da jeg våknet i går hadde jeg et intenst behov for å være kreativ og prøve noe nytt. Jeg satte meg ned for å gruble på hva dette skulle være, og mens jeg ser utover stuen kommer den ene idéen etter den andre ramlende inn i hodet mitt.

Allerede før frokosten var i magen var jeg i gang! Det store skapet vi har stående i spisestuen skulle bli litt mindre, samtidig som tv-benken skulle bort. Den gode, gamle tv-benken vi har hatt siden vi flyttet inn i vår aller første leilighet sammen. Nå var det altså på tide å skifte den ut, og den nye tv-benken skulle jeg lage til på en helt ny og kreativ måte av vårt gamle spisestue-skap.

Til slutt hadde jeg lagt en gjennomført plan, som fungerte akkurat like godt i virkeligheten som i hodet mitt. Noen timer senere var prosjektet gjennomført, og jeg satte meg tilbake i benken med et dunk. Samtidig som jeg peste som jeg kval og holdt et jevnt press nederst i ryggen med den ene hånden kikket jeg fornøyd utover den nye stuen min. Resultatet ble kjempe fint, og jeg er strålende fornøyd med egen innsats!

Ikke bare klarte jeg alt dette alene mens Christopher var på jobb. Jeg hadde at på til et sykt barn å ta meg av alene. Hurra for egen innsats!

Hva synes dere om den nye tv-benken vår?

Det eneste som gjenstår nå er å kjøpe en ny front til skapet i spisestuen, uten vindu. For jeg måtte såklart bytte ut den ene fronten på den nye tv-benken med en slett front uten vindu.

En kommentar om “Prosjekt kreativ: ny tv-benk på 1-2-3!”

  1. Jeg vil gjerne se mer av oppussingen til barnerommene! Trenger selv litt inspirasjon 😀

Legg igjen en kommentar