Kakebordet i bil-bursdagen!

Reklame // festkompaniet

Jeg synes det er så koselig med et eget kakebord i stedet for å ha alle kakene på spisebordet. Det sparer både for mye plass på spisebordet men gjør også selve kakebordet til en egen dekorasjon i rommet. Derfor har vi alltid hatt eget kakebord når vi feirer selskaper her hjemme. Dennis sin bursdag var intet unntak, og da gjorde vi muligens litt ekstra ut av det.

MARSIPANKAKE

Helt til høyre på bordet sto denne nydelig marsipankaken. Den tror jeg er den kaken jeg var mest nervøs for på forhånd! Kvelden før kvelden bestemte jeg meg nemlig for at jeg ville prøve å gjøre den litt mer spesiell. Kaken er kjøpt ferdig pyntet på coop forresten! Jeg tok av den pynten jeg klarte, men lot sjokoladedetaljene være igjen. Deretter skar jeg opp marsipanlokket mens hjertet dundret i brystet! Ingen vei tilbake nå! Jeg rullet opp en liten åpning i toppen og fylte på med blåbær. Strødde over melis og pyntet med lys! Plutselig ble kaken enda mer unik og spesiell, og jeg ble så fornøyd.

BACONGULL

Med et par gjester på lavkarbo var denne lastebilen med bacongull en perfekt del av kakebordet. Så enkelt og fort gjort! En lastebil med skål nedenfor. Fyll den med det du måtte ønske. Istedenfor bacongull kan du også bruke popcorn, ostepop, oppskjært frukt, smågodt eller bær.

GELETOG

Et ganske morsomt, men ekstrem vanskelig prosjekt! Jeg startet med å smelte sjokolade som jeg smurte bunn av kakefatet med. Deretter knakk jeg opp kvikk lunsj sjokolade for å illustrere togskinner. Jeg knuste sjokopops og la mellom hver skinne før jeg begynte på selve toget.

Denne gang kjøpte jeg ferdig gele og skjærte ut biter. Neste gang tror jeg heller jeg lager gele selv i togformer! Uansett – jeg brukte sprayfløte for å binde sammen de ulike delene, samt lage hjul. Også var det bare til å legge vognene etter hverandre, pent plassert på skinnene!

Duken vi hadde på kakebordet var forresten helt genial, og prikken over i-en på denne bilbursdagen. Den kjøpte vi HER! I samme pakke fikk vi også matchende pappfat til barna HER, gule ballonger HER, blå ballonger HER og partyhattene vi dekket bordet med HER. Den store 2-tall ballongen kan forresten kjøpes HER.

SJOKOLADEKAKE

Denne sjokoladekaken var helt klart den morsomste å lage! Jeg prøvde meg egentlig på en to etasjes, men det ble så mye glasur at det rett og slett bare så ut som en eneste stor byggeplass til slutt. Haha, gøy uansett! Men dette var altså ei sjokoladekake med bringebærmousse mellom lagene, og sjokoladeglasur på toppen og rundt. Jeg pyntet med små gravemaskiner kjøpt på clas ohlsson, fløtekarameller, sjokopops og kakestrøssel!

Forutenom dette hadde vi også lyse muffins med glasur, men de fikk jeg ikke tatt nærmere bilde av!

Fortell meg gjerne hva du synes!

Legg igjen en kommentar