I morgen er dagen vi har ventet på!

reklame // nelly

Åh, for en deilig tirsdag! Kroppen begynner endelig å spille litt på lag igjen, til tross for bare litt over to timer søvn i natt. Stemmen er på god vei tilbake, og øyebetennelsen kommer seg for hver dag som går. Nå håper jeg det bare er snakk om dager før jeg er helt tipp topp igjen, også får vi krysse fingrene for at det er lenge til noen bakterier, virus eller basselusker våger seg inn i dette huset igjen. Nå har det vært nok sykdom for en god stund!


KÅPE: lignende HER

Ellers er det en stor dag i morgen – da kommer endelig sengen til Dennis. Storgutt-sengen vi har ventet på ganske lenge nå, og som kommer til å gli perfekt inn på det nye rommet hans. I dag har jeg derfor kjøpt inn ny dyne og pute i juniorstørrelse slik at alt skal være klart når den endelig kommer!

Jeg fikk også med meg nye overgangssko til Dennis som blir deilig på foten nå som våren er her + noen tynne og deilige votter som også passer perfekt midt mellom sesongene.

Alt i alt en helt topp dag, som jeg samtidig kjenner det skal bli godt å få avsluttet. Når man har vært våken siden klokken 04 fordi minstesjefen i huset bestemte at det var morgen føles jammen dagen lang etterhvert! 😅

3 kommentarer om “I morgen er dagen vi har ventet på!”

Legg igjen en kommentar