Hoppeslott, ansiktsmaling og sirkusklovner!

Vi var veldig heldige med været i dag, i alle fall mellom regnbygene 😅 Det vekslet nemlig mellom strålende sol, øsende regn og hagl i de timene vi gikk i sentrum i dag. Det gjorde riktignok ingenting, for med gode, varme klær og godt humør kommer man langt!

Dennis har forresten blitt så flink til å gå selv den siste tiden. Det er noe som plutselig har endret seg – tidligere var det det verste som fantes, men nå elsker han det! Han vil gjerne gå selv over alt. Hele tiden. Med andre ord slipper vi å tenke noe mer på søskenvognen – her klarer vi oss med en vanlig vogn til lillebror!

Disse dyrene som står bortover hele gågaten i sentrum var super populære for minsten, og han ville gjerne sitte på alle sammen! Omsider kom vi frem til Steinparken hvor det var satt opp et stort hoppeslott til barna. Det var også super moro, og etter en god stund med barnelatter, rumpeplask og hopping var det vanskelig å få Dennis med oss videre. Hadde det vært opp til han regner jeg med han kunne hoppet og plasket helt til natten kom!

Neste aktivitet; ansiktsmaling!

Prinsen ville selvsagt være en hund – nå for tiden er det nemlig biler og hunder som er det store!

Jeg er helt imponert over hvor langt de små bena gikk uten å klage i dag, for da vi var ferdig med ansiktsmalingen gikk vi hele veien tilbake til Markedet, gjennom gågaten, for å avslutte dagen med et kafébesøk. Til minstemanns store glede var det sirkusklovner og karuseller på senteret, så da fikk vi virkelig en opplevelsesrik dag før vi omsider vendte snutene hjemover igjen

En lykkelig liten gutt etter tidenes koseligste familiedag!

Legg igjen en kommentar