FØDEBAGEN MIN

annonse // mimmis

I går kunne jeg endelig dra på posten for å hente en pakke jeg har ventet spent på i to hele dager! Jepp, to dager tok det altså fra den fineste bagen var registrert som min, til det tikket inn en hentekode på mobilen. I går kjørte jeg for å hente pakken, og i dag er jeg stolt eier av verdens fineste mommy bag!

Denne skal helt klart få være med meg på sykehuset som fødebag om tre måneder, men den skal også være stellevesken min i ettertid. Fra før har jeg en nydelig stelleveske fra Emmaljunga som jeg elsker, men som dessverre fort blir litt liten med alt jeg pleier å drasse med meg. Jeg ser for meg at dette problemet bare kommer til å bli større når jeg nå straks blir tobarns mamma!

bagen min kan kjøpes HER // den finnes også i flere andre farger ( + daddy bag ) HER

For i tillegg til alt som hører babyen til har jeg som regel alltid med meg både kamera, mac, diverse ladere, kortleser og gjerne noe snacks til både meg og Dennis – og etterhvert også Oliver når han blir større.

Med denne bagen som rommer hele 58 L vil det problemet være ikke eksisterende fra denne dag, og det er superdigg å tenke på!

For ikke å snakke om at den fungerer perfekt som weekend bag for oss mommy’er! 😉❤️

PS: kvaliteten virker ved første øyekast helt super – så kan jeg oppdatere dere på den biten når jeg har fått testet den ut en stund. Men med tanke på prisen er jeg sikker på at dette er en bag som tåler det aller, aller meste!

Legg igjen en kommentar