Er det vanskelig å spise lavkarbo når jeg er gravid?

Tenk å starte lørdagen med en deilig hotellfrokost på Scandic Maritim hotell, som er kåret til å ha Rogalands beste frokost! Det er digg, det! Vi er så heldig å ha en kampanje kalt Haugesund i 100 her i distriktet denne uken, der ekstremt mange av byens spisesteder og butikker har skikkelig gode tilbuder til bare 100,-

Deriblant denne frokostbuffeten til kun 100,- som vi benyttet oss av i dag. Vi teamet oss opp med mamma og lillesøster, så fikk vi både kvalitetstid, god mat, date og familiekos i ett!

Å være lavkarber på en slik plass er en drøm! SÅ mye god mat og godt utvalg til både lavkarbere, diabetikere, allergikere og veganere. Her finner man noe for enhver smak, og har du enda ikke opplevd en frokost på Scandic Maritim anbefaler jeg deg å ringe og høre om de har ledig bord til i morgen tidlig – siste dag med Haugesund i 100!

Ingen reklame forresten – bare en varm anbefaling!

Det er forresten noen som har spurt hvordan det går med lavkarboen nå som jeg er gravid, og om det er vanskeligere enn ellers. Da kan jeg meddele at det går strålende, og jeg føler det er litt ekstra viktig å ikke skeie ut på grunn av babyen i magen. Med andre ord har jeg en enda bedre motivasjon, noe som gjør alt enda enklere!

Kort oppsummert; Jeg elsker lavkarbo og trives ekstremt godt med denne livsstilen til vanlig. Nå som jeg er gravid er det om mulig enda enklere og bedre! Kroppen føles fantastisk.

Legg igjen en kommentar