Endelig fikk vi se hvordan Oliver ser ut!

For en gledens dag! Vi var på 3D-ultralyd i dag, og det var en helt nydelig opplevelse. Snakk om fotogen baby i magen. Jordmoren kommenterte at det var lenge siden hun hadde møtt på en kar som var så glad i å fotograferes 😅 Faktisk slet hun med å starte målingene og sjekke at alt var som det skulle, for det var så moro å knipse bilde etter bilde. Vi fikk med oss over 60 bilder hjem på en minnepenn!

Stemningen i rommet var bare så fin der vi satt helt stille og så det ene vakre og klare bildet poppe opp på skjermen etter det andre! Da vi omsider kom i gang med kontrolleringen kunne jordmor bekrefte at det fremdeles var en gutt, at han var frisk og fin, og bittelitt mindre enn gjennomsnittet i vekst – men absolutt innenfor normalen.

Om dere ser nøye på bildene over her ser dere kanskje at lille Oliver har viklet seg godt inn i navlesnoren, og at han har den knyttet rundt halsen som et skjerf. Det viser spesielt godt på bildene under, men ettersom babyer ikke puster med lungene når de ligger i magen er det ikke farlig. Det er også såpass lenge til fødsel enda at jordmor ikke var bekymret for at han ikke skulle få den løs innen den tid.

Noe vi var ekstra spent på før denne ultralyden var om vi klarte å se noen likheter mellom Dennis og Oliver, og det er det i alle fall ingen tvil om! Kvaliteten på bildene av Oliver var mye bedre enn på bildene av Dennis, men man ser likevel at de har ganske mange av de samme trekkene.

En stor forskjell var riktignok mengden hår. Da vi var på ultralyd med Dennis i samme periode kunne man se masse hår på hodet hans, mens med Oliver nå så vi ingenting. Dennis hadde også masse hår da han ble født, så nå blir det spennende å se om håret til Oliver vokser masse de neste ukene eller om han kommer ut uten også – og ikke minst blir det spennende å se om guttene er så like som det ser ut til.

DENNIS til venstre – OLIVER til høyre

Nå er jeg forresten i uke 27, om noen skulle lure! Uke 28 om to dager.

En kommentar om “Endelig fikk vi se hvordan Oliver ser ut!”

  1. Min datter hadde vært født i denne uken. 1000 gram og 35 cm. Nå er jeg gravid med nummer to og lillebror e på vei. E i uke 32 og han e dobbel så stor som det søstra var når ho ble født allerede. Og 400 gram unna å være like stor som ho var når vi reiste hjem fra sykehuset. Så rart å tenke på💙 Og skal bli fint å forhåpentligvis oppleve et helt svangerskap og normal fødsel☺

Legg igjen en kommentar