En siste reise før vi blir fire!

Akkurat nå ligger jeg i sofaen med en kulepenn i den ene hånden og den andre over magen. Oliver har sparket og rultet seg rundt der inne helt siden jeg kom hjem. Veldig aktiv i forhold til hva han har vært den siste uken – mistenker at det kan ha sammenheng med den dårlige formen min. Nå har den derimot endelig begynt å bli bedre! Jeg slipper å få hosteanfall annet hvert minutt. Noe Oliver helt klart stortrives med.

Vi ligger her og planlegger så mye gøy for tiden fremover! Faktisk hele tre forskjellige notat, eller tre forskjellige opplevelser. Den første er bare to dager unna! På søndag har vi veldig lyst til å reise på fjellet. Ake, drikke kakao og bare kose oss en hel dag i snøen. Dersom værmeldingene fremdeles er like positive i morgen kveld kommer vi garantert til å dra på et lite eventyr på søndag.

Jeg planlegger også en påskefrokost sammen med familien i påsken, og en tur til Kristiansand i mai! Da vil vi gjerne reise sørover med combicampen. En siste tur før vi blir fire! Planen er å utforske byen, dra i dyreparken og muligens en dagstur med båten over til Danmark.

Kom gjerne med andre tips til hva vi bør få med oss i sørlandsbyen en vakker dag i mai.

Legg igjen en kommentar