En ny periode i livet!

Denne ettermiddagen har vi tilbrakt på Leo’s Lekeland med masse klatring, lek og latter! Det er så moro å se hvordan Dennis utvikler seg mer og mer for hver gang vi er der. I dag klarte han enda mer enn sist som var bare et par måneder tilbake! Både mobil og kamera ble lagt i skapet denne gang, og jeg har derfor ikke noen andre bilder enn dette vi tok på vei hjem! Ganske deilig det også. For både oss og minstemann.

En fantastisk gøy dag, selv om jeg helt klart merker at det er mye tyngre å krype gjennom tunneler og over taubroer nå som jeg straks er syv måneder på vei.

Da vi kom hjem rakk jeg akkurat å skru sammen den nye sengen til Dennis før han skulle legge seg. Viser dere den i morgen! Akkurat like fin i virkeligheten som på bilder 😍 Nå gleder vi oss veldig til en ny periode i livet. Plutselig har vi gått fra å ha en smårolling til en liten (stor) gutt i hus!

Spennende!

Legg igjen en kommentar