En nervepirrende svangerskapskontroll!

Jakke: HER – 50 % rabatt akkurat nå!
Bukse og genser: h&m MAMA
Sko: HER

I dag var det tid for nok en svangerskapskontroll! En ganske spennende en ettersom det første SF-målet ble tatt i dag – det måler størrelsen på magen og sier dermed om babyen vokser som han skal.

Jeg var ekstra spent på denne målingen ettersom jeg i forrige svangerskap lå langt over gjennomsnittet på dette målet, og ved flere tilfeller også kom utenfor markert felt (som da vil si normale variabler) noe som førte til at vi måtte på ekstra kontroll på sykehuset for å ta en vekstestimering av Dennis ved hjelp av ultralyd.

Han fulgte kurven sin perfekt på alle disse ekstra kontrollene, og var også akkurat på gjennomsnittet både på vekt og lengde da han ble født. Det tyder på at noen har større livmor enn andre selv om babyen inni er normalt stor.

Men nå prater jeg meg helt bort her! Jeg var altså veldig spent på SF-målet denne gang, og tror dere ikke jeg ligger nøyaktig på gjennomsnittsstreken!? Wuhu – så moro! Ikke en eneste millimeter for høyt eller lavt. Blir spennende å se om det fortsetter i samme fart eller om jeg kommer til å svinge underveis.

Ellers var hjertelyden til Oliver perfekt, og slo 148 slag i minuttet. Blodtrykket mitt var også veldig fint; 114/72. Ingen utslag på urinprøve og alt i alt en veeeldig godkjent svangerskapskontroll ♥︎ 4 uker til neste.

Legg igjen en kommentar