Disse fargene har vi valgt på barnerommene: rosa og spygrønn!?

JUHU! Nå har vi tatt på oss arbeidsklærne, og det neste døgnet skal det virkelig jobbes! Dennis koser seg skikkelig hos mormoren sin mens mamma og pappa jobber på spreng for å få ferdig et splitter nytt rom til både han og lillebror i løpet av helgen. Målet er å få tapetsert begge barnerommene før vi tar kveld, og så skal vi male i morgen.

Om vi kommer i mål eller ei får vise seg, men uansett vil vi i hvertfall være mye nærmere enn vi er nå. Og det kommer til å bli deilig! Jeg kjenner nemlig at jeg begynner å stresse litt med alle prosjektene vi har på planen. Begge barnerommene skal pusses opp, gangen må bli ferdig, samme med murveggen i stuen og en hel haug med prosjekter utendørs – og alt dette før lillebror kommer. Som plutselig bare er tre måneder til!

Fargene vi falt for ble til slutt Dusky Peach på Dennis sitt rom, og Laurbær på Oliver sitt. Jeg er så spent på å se fargene på veggene! Begge er i grunn ganske risky – Dennis sin fordi jeg er livredd for at den skal se mer rosa enn brun ut på veggen, og Oliver sin fordi jeg er redd den skal bli mer spygrønn enn lysegrønn.

Kryss fingrene for oss – for dette er skikkelig spennende!

2 kommentarer om “Disse fargene har vi valgt på barnerommene: rosa og spygrønn!?”

  1. Laurbær hadde jeg på et soverom i gamle leiligheten vår. Den var kjempefin 😊👍
    Spent på å se dusky peach på et gutterom. Den ser veldig fin ut!

Legg igjen en kommentar