Dette spiser jeg i løpet av en dag #17

Tid for et nytt innlegg i en av de mest populære spaltene! I dag vil jeg gjerne dele hva jeg har spist akkurat i dag, som et eksempel på hvordan en helt vanlig dag kan se ut for meg. Matmessig. Kanskje litt interessant ettersom jeg både er gravid og spiser lavkarbo? Eller kanskje du finner litt inspirasjon til dine egne måltider?

SHOT

En sterk og deilig ingefærshot var det aller første jeg inntok i dag morges – eller hver eneste morgen for ordens skyld.

FROKOST

Frokosten var jeg så heldig å få servert hos mamma! Jeg som i grunn ikke liker smaken av egg koste meg skikkelig med denne retten. Her er det så mange spennende smaker at selve eggsmaken forsvinner fullstendig! Perfekt for meg som egentlig vil få i meg masse egg siden det er så sunt, men som samtidig sliter med smaken.

Eggerøren lagde hun av tre egg, 4-5 sneier skinke, 1 vårløk, en neve cheddarost, et klem på tuben med baconost og litt pepper! Dette ble servert til ruccola med litt dressing + agurk! Det gikk ned på høykant! Herregud, så godt. Perfekt start på dagen. Dressingen er forresten fra Salatmesteren til dere som måtte lure. En hvitløksdressing med kun 1,2 karbo per hundre gram.

SNACK PÅ FARTEN

Ute på handletur noen timer senere spiste jeg noen av disse sukkerfri godbitene! Herregud, de var gode. Ukens anbefaling.

MIDDAG

Til middag i 16-17 tiden slukte jeg denne skålen med hjemmelaget tomatsuppe. Rester fra søndagens suppe, og den blir bare bedre og bedre for hver dag føler jeg. Nå er det dessverre tomt for denne gang, men jeg har alle ingrediensene til en ny porsjon i kjøleskapet. Må bare vente litt først, så det ikke blir altfor ensformig 😉 Oppskriften finner du HER + jeg tilsatte som sagt noen pølser fra Jacobs oppi!

KVELDSMAT

Okei, litt rart, for jeg pleier i grunn å finne meg noe skikkelig godt og søtt til kveldsmat. For eksempel DENNE smoothien. Men i kveld hadde jeg bare lyst på kylling! Flaks for meg hadde jeg to kyllinglår i kjøleskapet, så jeg stekte meg det ene og nøt det nå nettopp! Kun med fingrene og uten noe tilbehør – HELT TOPP. Nå er magen god og mett, og jeg er absolutt klar for å runde av denne matdagen.

Fortell meg gjerne hvordan du spiser i løpet av en dag – både lavkarbere og dere andre!

Legg igjen en kommentar