Dette spiser jeg i løpet av en dag! #16

Jeg husker dere likte disse innleggene så godt, og nå er det altfor lenge siden forrige! Jeg skal riktignok steppe up gamet her nå, og prøve å holde den fast én gang i uken. Matdagen jeg tok bilder av her er faktisk et par uker tilbake, men jeg glemte helt å dele dem med dere, så da gjør jeg det nå!

Kanskje er det interessant for dere å se hvordan jeg spiser når jeg både er gravid og lever lavkarbo?

Selv merker jeg at jeg trenger mer mat nå enn før svangerskapet. Da spiste jeg som regel bare frokost og middag, mens nå har jeg alltid et måltid midt i mellom, og av og til litt kos på kvelden. Sistnevnte bestående av et par never bacongull, noen bær, eller peanøtter.

Frokost

Dette spiste jeg etter at minstemann var levert i barnehagen, cirka klokken ni om jeg husker riktig! En saftig nakkekotelett med smørstekte grønnsaker til!

Mellommåltid

OPPSKRIFT HER

ISKAFFE! Herregud, denne kommer jeg aldri til å gå lei. En (fett)iskaffe midt i dagen er perfekt og akkurat det som skal til for at jeg skal holde meg mett til middag på kvelden.

Middag

OPPSKRIFT HER

Et laksestykke med bacon- og arparges og verdens beste saus ble middagsmaten! Etter det var jeg så mett at jeg ikke orket noe mer snacks. Sausen er blant annet en fløtesaus, så sammen med fet fisk var det helt klart nok mat selv om det kanskje kan se litt lite ut. Dette spiste jeg i 21 tiden på kvelden!

Fortell meg gjerne hvordan dere spiser i løpet av en dag – både lavkarbo og høykarbo!

3 kommentarer om “Dette spiser jeg i løpet av en dag! #16”

  1. Nakkekotelett til frokost? Vel… Jaja.
    Men det går altså 12 timer mellom frokost og middag, og i løpet av denne tiden drikker du kun en iskaffe. I mine ører høres det ikke bra ut i det hele tatt. Altfor lang tid mellom måltidene, for stor frokost, altfor seint for et stort middagsmåltid, og totalt sett for lite kalorier for deg som er gravid. En neve bær eller peanøtter som kveldskos hjelper ikke på.

Legg igjen en kommentar