Dette kan du fylle ditt sukkerfri påskeegg med!

reklame // tights.no

Nå nærmer det seg påske, og du har kanskje begynt å tenke på hva du vil ha i ditt egg? Det er omtrent obligatorisk å kose seg litt ekstra, men om man lever en lavkarbolivsstil eller av andre grunner kutter sukker fra kosten er det plutselig litt vanskeligere å finne noe å fylle egget med. Kvikk lunsj, appelsin og smågodt er tross alt utelukket. Kanskje kan disse tipsene under være til hjelp!

PANDY – the protein candy

Denne er utsolgt over alt på nett, men absolutt verdt å prøve og få tak i på helsekostbutikk! Sjokoladen må være en av de beste sukkerfrie sjokoladene jeg har smakt – spesielt denne med appelsinsmak passer perfekt til påskekos!

MONSTER GUMMIES

Kan kjøpes HER (på salg! Kun 9,- per pose)

Disse med appelsinsmak er også helt klart gummigodteri jeg vil fylle påskeegget mitt med! De finnes i tre ulike smaker, og jeg liker alle, men appelsin og jordbær er helt klart favorittene.

KJEKSSJOKOLADE

Kan kjøpes HER

Jeg har mistet tellingen på hvor mange ganger jeg har tipset om disse! Altfor gode. Jeg lover dere, de smaker akkurat som vanlig kvikk lunsj! På nettsiden står det forresten at de inneholder en del karbo, men vær obs på at sukkeralkoholer ikke er trukket fra på nettsiden. Hver sjokolade inneholder kun 1.5 gram karbo.

MONSTERSJOKOLADE

Kan kjøpes HER (på supersalg nå!)

Disse har jeg også tipset om mange ganger, og kommer garantert til å gjøre det like ofte i fremtiden. Skikkelig god hvit, sukkerfri sjokolade med tørkede jordbær i. Perfekt snacks på påskefjellet!

FLERE SUKKERFRI GODBITER

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER

OM DU BESTILLER NOE VIA LINKENE HER FÅR DU 50 KRONER AVSLAG PÅ ORDREN DIN VED Å BENYTTE RABATTKODEN
7TJAT

Helt til slutt vil jeg minne om at tights.no som sagt er dårlige til å merke produktene sine med sukkeralkoholer som kan trekkes fra på totalen, så sjekk derfor ingredienslisten før du gjør deg opp en mening om karbohydratinnholdet.

Jeg vil også minne om at alle reagerer forskjellig på sukkerfritt godteri. Selv har jeg aldri reagert noe særlig (forutenom løs mage ved veldig stort inntak), og jeg faller aldri ut av ketosen ved å spise sukkerfritt. Jeg har riktignok sett et par som gjør nettopp det, så prøv deg frem! Sukkerfritt godteri er uansett et mye bedre alternativ å fylle påskeegget med enn vanlig godteri proppet med sukker!

4 kommentarer om “Dette kan du fylle ditt sukkerfri påskeegg med!”

  1. Den pandy står det low sugar, det står ikkje at den er sukkerfri. Min favoritt er definitivt fit kat 🙂

  2. Jofrid: Det stemmer! Om man spiser en halv sjokoladeplate på engang får man i seg 1 gram sukker/karbohydrater. Absolutt innafor for min del. 2 gram i hele platen! 😊 Ja, ikke sant – den er så god 😍

  3. «Sukkerfritt godteri er uansett et mye bedre alternativ å fylle påskeegget med enn vanlig godteri proppet med sukker!»

    Er ganske uenig i denne uttalelsen. Er ikke nødvendigvis sant at søtstoffer er bedre for kroppen enn vanlig sukker.

  4. lene: Og det er helt greit! Vi er forskjellige alle sammen, men for min del er kunstig søtstoff noe jeg absolutt foretrekker fremfor sukker 😊 Hva som er «sant» får være opp til hver enkelt å bedømme ettersom forskning viser resultater i begge sider av skalaen, og alt egentlig bunner i hvilken livsstil man har og hvordan man ønsker å leve.

Legg igjen en kommentar