Dette gjør jeg når jeg er alene hjemme!

Dette antrekket her har vært på kroppen min i flere timer nå. Absolutt det mest komfortable som finnes når magen er litt i veien og det meste er trangt. Når man på toppen av det hele kan slenge bena på bordet, se alle favorittseriene på tv og drikke hjemmelaget lavkarbo iskaffe begynner livet å bli ganske så perfekt!

Vi har nemlig barnefri i kveld. Og disse fritimene utnyttes flittig til å se på tv med litt for høyt volum uten å tenke på lillemann som ligger og sover. Inni mellom episodene hører jeg på podkast mens jeg vasker litt klær, syr på babynestene og bare koser meg i eget selskap.

Lille Oliver er som alltid veldig aktiv, og jeg har derfor også brukt lang tid på å bare ligge og nyte sparkene med en hånd over magen. Slike kvelder som dette er så godt for kroppen!

Legg igjen en kommentar