Dette gir meg ekstra mye energi!

FOR EN DEILIG DAG!

Solen har strålt fra blå himmel helt fra i dag morges og til nå. Himmelen er enda helt blå – med et lite skjær av rosa fra den kommende solnedgangen. Slike dager som dette gir meg ekstra mye energi. Kanskje det er derfor jeg har vært så effektiv? Fått unnagjort en hel del vi har hatt stående på to-do listen litt for lenge. Planen for resten av kvelden er å vaske både klær og hus – og dersom jeg kommer i mål med det også kjenner jeg at denne dagen har vært en helt perfekt dag!

Ellers satt jeg på trappen et kvarters tid i formiddag. Med en hånd over magen som gledelig tok i mot sparkene fra innsiden, la jeg noen planer for hvilke prosjekter vi skal begi oss ut på utendørs de neste månedene. Denne våren skal vi virkelig få ting på plass! I fjor fikk vi gjort masse grunnarbeid i hagen, mens i år er det mer kosejobb; planting av blomster, lage til noe gøy for Dennis også må vi få på plass noen utemøbler!

Håper vi får mange flere av disse dagene i tiden fremover!

2 kommentarer om “Dette gir meg ekstra mye energi!”

  1. Når dere skal plante blomster i Hagen bør dere velge stauder eller løker, veldig praktisk at de kommer opp igjen år etter år. Stemorsblomster fungerer også hvis de plantes i bed. Med to små er praktisk å heller plante litt blomster i en krukke eller to hvis du ønsker. Busker er også fint, men hvis det er bør på de bør de være spiselige. Ha en flott dag videre

Legg igjen en kommentar