Det nye rommet til kommende storebror!

Okei, jeg hadde egentlig lovet meg selv å vente med å vise dere rommet til minsten før vi hadde fått på plass sengen hans – som ankommer med posten den 27. mars! Teller ned dagene. Men jeg klarer faktisk ikke la være. Synes det er blitt så koselig der inne nå, og det synes helt klart Dennis også. Han kan leke i timevis av gangen, og storkoser seg! Ikke minst sover han veldig fint om nettene. Krysser fingrene for at det varer når den nye sengen kommer på plass også.

Det er fremdeles ikke ferdig, men man begynner absolutt å få en feeling på hvordan stilen og atmosfæren der inne er. Vi skal som sagt bytte sengen i en brun junior vokseseng. I tillegg skal vi få opp litt vimpler, og litt mer pynt på veggene. Muligens et par hyller til som skal henge sammen med hushyllen – men det må jeg se etterhvert. Puter i massevis skal han også få til å kose med og leke på!

Ser dere godt etter ser dere kanskje også at gardinene er for lange. Så de skal jeg enten sy opp eller feste helt opp mot taket – ikke bestemt meg helt enda. Også har han fått en ny taklampe som skal henges opp!

Fortell meg gjerne hva dere synes så langt!

2 kommentarer om “Det nye rommet til kommende storebror!”

Legg igjen en kommentar