BARNEROMMET – slik ble det etter oppussing!

reklame // mimmis

Endelig har vi kommet til det punktet at jeg kan si meg helt fornøyd og ferdig med oppussingen inne på kommende storebror sitt soverom! Jeg er veldig fornøyd med sluttresultatet, og synes denne stilen passer Dennis veldig godt. Her kan han bo i mange år fremover uten at rommet blir for barnslig, noe som var ganske viktig da jeg tenkte ut hvordan jeg ville ha det.

Sengen vokser med han, og nå gleder jeg meg veldig til å se hvordan det går i natt og i tiden fremover med storgutt-seng og uten gjerder. Sengehimmelen ble jeg akkurat ferdig med, og med tanke på at jeg verken hadde oppskrift eller mønster må jeg si meg veldig fornøyd med hvordan den ble seende ut. Jeg kunne med fordel hatt litt mer stoff slik at den hadde blitt litt videre, men samtidig er det kanskje greit at den ikke stenger igjen for mye av luften rundt sengen. På denne måten er det både koselig og samtidig et godt sovemiljø!

Seng – IKEA
Sjiraffbilde – HER
Puff/nattbord – HER
Nattlampe – Clas Ohlson

Jeg har linket til noe av interiøret samt skrevet hvilke veggfarger vi har brukt ettersom det kom et par spørsmål om nettopp dette da jeg la ut noen bilder på instagram tidligere i dag. Om du lurer på noe annet er det bare til å spør hvor det er fra, så svarer jeg i kommentarfeltet. Kan forsåvidt nevne at sengehimmelen og flaggrekken på veggen har jeg sydd selv! Både tror og håper Dennis kommer til å stortrives her inne.

Nå er det bare lillebror sitt rom som gjenstår! Gleder meg veldig til å vise dere hvordan det blir seende ut etterhvert. Det jeg derimot kan avsløre allerede er at temaet på rommet hans blir SKOGEN! Med en dus og fin grønnfarge på veggene, noen wallstickers, trær, kaniner, skyer og dyr tror jeg det kan bli en veldig fin sammensetning.

VEGGFARGER
Jotun – dusty peach
Jotun – smoked oak

Fortell meg gjerne hva du synes?

2 kommentarer om “BARNEROMMET – slik ble det etter oppussing!”

Legg igjen en kommentar