Vi pusser opp to barnerom!

Reklame // mimmis

Gjett hva! Vi er i full gang med oppussingen ..igjen.. Haha, du trodde kanskje vi enda holdt på med innergangen, og ja, det gjør vi faktisk. Eller, jeg kan vel ikke si vi holder på ettersom vi ikke har gjort noe der på flere måneder, men vi har altså ikke blitt ferdig enda. Likevel har vi begynt på et nytt prosjekt! Et stort prosjekt. Med to rom på en gang!

Barnerommene skal nå pusses opp! Begge to på en gang. Rommet til lillebror skal av naturlige årsaker gå fra et halvinnredet syrom/bod med bare to vegger til et trygt og helt ferdig barnerom.

L I L L E B R O R

sengehimmel HER

Jeg har lagt en liten plan for rommet, og bestemt meg for fargepaletten der inne. Det kommer til å gå mye i mint, lysgrønn, hvitt og bittelitt marineblått. Endelig har jeg et bilde av det perfekte barnerommet i hodet, og jeg tror det blir så bra. Har prøvd å gjengi tankene mine på bildene her, så håper jeg dere skjønner greien.

Det første vi må gjøre er såklart å isolere veggene og få opp gipsplater over. Det har vi allerede begynt med, men herlighet det tar tid! Etterpå skal vi først tapetsere veggene med veggfornyer for å få alle fire veggene slette. Slik det er nå er det tapet med ganske dyp struktur på to av veggene, og det vil vi gjerne få bort nå når vi først pusser opp likevel.

1 HER – 2 HER – 3 HER – 4 HER – 5 HER – 6 HER – 7 HER – 8 HER – 9 HER – 10 HER – 11 HER – 12 HER – 13 HER – 14 HER

. . .

Og etterpå skal vi altså male veggene i minty breeze fra Jotun!

S T O R E B R O R

Når lillebror får nytt rom må vel storebror få det samme? 😉 Neida, det er ikke bare derfor vi gjør dette, men saken er altså den at Dennis får tidenes fineste klesskap til bursdagen sin. Helt likt et som lillebror får på sitt rom også! Her snakker vi drømmeklesskap fra STUVA! Og i den forbindelse ønsker vi å rive det gamle innebygde skapet hans slik at rommet blir litt større.

Vi må da legge gulvet videre ut på den fliken der skapet tidligere har stått, taket må males ovenfor og også her skal vi bruke veggfornyer på alle veggene for å få bort strukturen fra tapeten som er der nå. Og når vi maler etterpå kan vi like gjerne male i en ny farge for å få litt forandring.

1 HER – 2 HER – 3 HER – 4 HER – 5 HER – 6 HER – 7 HER – 8 HER – 9 HER – 10 HER – 11 HER – 12 HER – 13 HER – 14 HER – 15 HER

. . .

Og da tenker jeg jordfarger er et tema som passer Dennis perfekt! Han kler disse fargene ekstremt godt, og stilen på rommet kommer bare til å bli skikkelig Dennis. Jeg gleder meg til å vise dere resultatet! Fargepaletten er jordfarger, okergult, brunt, grått og hvitt. I tillegg kommer stilen til å være kombinert bohemsk og indianer!

Hva tenker dere om planen? Nå er jeg litt lei av typiske rosa og blå barnerom, så her skal vi få inn FARGER 😍

5 kommentarer om “Vi pusser opp to barnerom!”

 1. Jeg synes det er kjempefint at du ikke velger typiske jente/gutte-farger, som ofte rosa og blått kan være (selv om begge kjønn kan bruke disse fargene om hverandre) 😉

  Når det er sagt, så har lillebroren her i huset blått rom, men det er rett og slett fordi det var blått fra før da vi flytta hit, men med tiden så tror jeg både storesøster og lillebror her får «nye» rom etterhvert. Rommet til storesøster har hvite vegger, og det kan bli litt tamt det og, men til gjengjeld har hun noen skuffer i hylla si med skarpe farger 🙂

  Er ikke så veldig glad i brunfarger selv, men blir det riktig presentert, så kan det bli veldig fint. Min oppfatning er at du er flink til å sette sammen farger og interiør, så jeg er veldig spent på resultatet av rommene dere skal pusse opp <3

  Lykke til 🙂

 2. Hvis du skal male minty breeze, så burde det være myyye lys på rommet, ellers så ser den veldig mørk grå ut. Jeg malte den på rommet til lillegutt, men måtte male over. Valgte heller soft mint, ble mye mer som jeg så for meg. Lysere og den ser grønn ut, ikke grå. Bare ett tips før du begynner 🙂

 3. Jeg bare digget fargene til Storebror!!😃 Måtte screenshote kollagen din! Gleder meg til å se det endelige resultatet 👏

 4. Elsker de fargene, blir nok kjempe fint og to heldige gutter som får så fine rom 😍

 5. Så fint det blir!
  Tar du noen spesielle hensyn mtp. at du er gravid? Tenker da på f eks malingstype, fugemasse, sparkel etc. Eller gjør du som du ville gjort til vanlig?

Legg igjen en kommentar