Jeg skal trene helt frem til fødsel!

Jeg vet jeg maser mye om det her, men det er altså så deilig å føle seg i så mye bedre form denne graviditeten i forhold til forrige at jeg ikke kommer over det. Jeg kan gjøre så mye, og føler meg bra! Ta denne oppussingen vår som et eksempel. Å krype rundt på det kommende barnerommet for å ta mål, skrive opp, gå ut i carporten og videreføre målene over på gipsplatene. Krype på betonggulvet uten at det gjør meg noe! Halleluja.

Også har vi treningen, ikke minst! Jeg er helt sikker på at jeg kommer til å ha et bedre utgangspunkt etter fødsel enn sistgang, noe som gjør meg veldig glad! Ikke fordi det betyr så fryktelig mye hvordan jeg ser ut, men jeg husker så godt det første halvåret etter fødsel sist. Treningsgleden var ikke-eksisterende og alt var veldig tungt. Jeg måtte tvinge meg gjennom så mye før det ble gøy igjen – og den perioden håper jeg at jeg slipper denne gang. I det minste håper jeg den går litt raskere over.

Målet er å trene hver eneste uke frem til fødsel. Det trenger ikke være mye eller lenge av gangen – spesielt mot slutten, så lenge jeg bare klarer å holde meg i bevegelse hele veien. Hittil har det gått kjempe fint! Nå om dagen varierer jeg mellom å gå lengre turer ute og trene styrke på UNO. Jeg har også vurdert å melde meg på gravidsvømming – et nytt tilbud for gravide her i byen!

Del gjerne egne erfaringer – både angående gravidsvømming og trening i svangerskapet generelt!

2 kommentarer om “Jeg skal trene helt frem til fødsel!”

  1. Herlig! Med barn nummer 3 hadde jeg siste boksetime 2 uker før fødsel og trente i TRX slynge helt frem til slutten. Slet med bekkenløsning i svangerskap nummer 2 så kjenner meg veldig igjen 🙂 Var definitivt i best form etter min siste fødsel, kan ha noe med størrelsen på barnet å gjøre også. Nr 1 var 4,7 kg, nr 2 var 4 kg og nr 3 var bare 3,4 kg.

  2. Jeg er litt nysgjerrig på en ting🙈 Hvordan har du mulighet til å være hjemmeværende i perioden før fødsel? Får du arbeidet opp grunnlag til permisjon? Har akkurat født lillebror og har jobbet ekstra hardt før permisjonen for å få god lønn i permisjonen😅

Legg igjen en kommentar