På min ønskeliste: stelleveske

Reklame // mimmis

Den siste tiden har jeg begynt å kikke meg litt rundt etter en god bag/veske jeg kan ha med meg som fødebag, men også bruke i tiden etter når vi skal avgårde. For eksempel husker jeg at jeg alltid overfylte stellevesken + gjerne hadde en pose og to utenom da jeg skulle på besøk til mamma mens Dennis enda var liten. Grunnen var at jeg måtte ha med meg alt til baby, ammeinnlegg og vanlige ting, men på grunn av bloggen måtte jeg også ha med meg mac, kamera, kortleser og ladere!

Mommybagen kan kjøpes HER i flere ulike farger, men denne i offwhite med brune reimer må være min favoritt. Finnes også i daddy-versjon HER.

Det blir det fort tungt av, og jaggu krever det litt plass. Disse to; en bag og en stelleveske (som også kan brukes som sekk) står derfor øverst på ønskelisten min for tiden! De er utrolig romslige, fine og praktiske. For ikke å snakke om at det er veldig koselig med en «mommy bag»!

Stellevesken/-sekken kan kjøpes HER.

Hva synes du om disse bagene? Var de ikke fine? Fortell meg gjerne hva du kommer til å bruke som fødebag, og ikke minst stelleveske, denne gang!

2 kommentarer om “På min ønskeliste: stelleveske”

Legg igjen en kommentar