Oppussing, fest og forfremmelse!

God morgen! Her har det vært liv og latter allerede fra klokken seks i dag morges. Noe som hadde vært helt okei om jeg bare hadde lagt meg liiitt tidligere. Dessverre krøp jeg ikke til køys før klokken bikket 02 i går kveld. Lillesøster feiret 20 års dagen sin og da er det klart vi måtte være med på festen.

Ettersom jeg naturligvis var edru tenkte jeg det ikke ville bli noe problem å avløse barnevakten aka mamma, da vi kom hjem i går kveld. Akkurat nå kjenner jeg riktignok at det hadde vært deilig med et par timer ekstra søvn 😅

Første del av gårsdagen sto vi på hodet inne på rommet til Dennis i koseklærne og rev siste rest av det gamle, innebygde skapet. Plutselig ble rommet så mye større! At vi ikke har tenkt på dette tidligere. Det beste er likevel at vi fikk det bort uten at taket tok store skader. Vi må bare sparkle noen få spikerhull, pusse, grunne og male! Gulvet skal vi legge helt bort til veggen, også gjenstår bare veggene!

I tillegg har Christopher blitt forfremmet!!! Herregud, jeg er så stolt. Han er nå leder for sitt eget team på kjøkkenet på Egon, og vi lever på en bølge av lykkerus enda. Det er så stas! Den gode nyheten skal vi feire med en familieferie til varmere strøk mot slutten av året.

Har dere fine, opplevelsesrike og ikke minst barnevennlige reisemål å anbefale oss?

Legg igjen en kommentar