Mitt forsøk på å være kul!

I dag prøver jeg å være litt kul – haha! Og med engang jeg har sagt det høyt nå ble det bare så veldig teit og kleint, men samme kan det være. Poenget er i alle fall at jeg lette gjennom klesskapet etter noe passende å ha på meg i selskap i dag. Mitt kjære søskenbarn har bursdag, og da er det klart man må ta på noe litt penere enn joggedress eller treningstøy, selv om det er blant det lille i klesskapet som enda er komfortabelt!

Kroppen blir større, magen spesielt, og flere og flere klær pakkes ned til etter fødsel. Denne jumpsuiten derimot fant jeg innerst oppi ene skuffen – jeg har ikke brukt den på mange måneder, men nå har jeg endelig sjansen!

Lignende jumpsuiten kan kjøpes HER

Den har vært litt stor, men det var bare et pluss, for da passet den perfekt over den voksende magen akkurat i dag. Ved å tilføye et belte over strikken (som egentlig skal være i midjen) synes jeg det ble veldig kult, og faktisk så ganske planlagt ut! Når sannheten bare var at det var en av de få pene plaggene i skapet som enda passer 😅

♥︎ ønsker dere en finfin torsdagskveld ♥︎

Legg igjen en kommentar