Jeg vil føle meg fresh og fin!

reklame // mamalicious

Titter innom denne torsdagskvelden for å fortelle dere om en nydelig nettbutikk jeg kom over for noen uker siden. Her finner man alt man kan tenke seg av mammaklær – både til gravide og ammende. Jeg har kikket litt rundt og lagret en hel del i handlekurven. Klær jeg lurer på om jeg skal klikke hjem om en liten stund.

For faktum er at jeg har veldig kjedelige gravidklær. Spesielt nå som det nærmer seg vår og sommer ønsker jeg å føle meg fresh og fin! Sommerkjoler og lette topper. Løse bukser og fine bluser. Under her ser dere mine favoritter inne på mamalisious om dagen.

Brun bluse HER // Kaki kjole HER // Grå genser HER // Hvit bluse HER // Blå kjole HER // Kaki bukse HER // Kaki kjole HER // Hvit bukse HER // Brun bluse HER // Sort skjørt HER // Brun kjole HER

Fant du noen favoritter blant klærne over?

En kommentar om “Jeg vil føle meg fresh og fin!”

  1. Hvilke butikker online/virkelige liker du handle treningsklær i? Tips til gode treningsbher?

Legg igjen en kommentar