I dag fikk jeg blomster av to menn!

Her hjemme har vi hatt nok en rolig dag. Alle planer har enda en gang blitt avlyst, og vi har kun kost oss hjemme i godt selskap for endte dag på rad. Morgenkåpe og pysj forblir på kroppen fra morgen til kveld. Vi ser masse barne-tv og leker en del med biler. Det er det som er det store for tiden! Biler og duplofigurer.

Den nydelige buketten med roser dere ser under her var jeg så heldig å få av min kjære morfar – som er 69 år, full av kjærlighet og feirer valentinsdagen! Herregud, så koselig ♥︎ Tusen takk, morfar!

Minstemann har endelig blitt noenlunde frisk etter nesten ei uke med omgangssyken – pjuh! Kun matlysten som henger litt etter, så dermed kan dere tenke dere smilet gikk rundt da ollemamma kom innom med nystekte boller, juice og saft tidligere i dag.

Christopher derimot har fått feber nå, så han gikk det motsatt vei med! Likevel tvang han seg ut i bilen uten å si noe mer om hva han skulle, kun for å ordne med en valentinsgave til meg! Super takknemlig for det også.

SÅ MYE KJÆRLIGHET!

Resten av kvelden går til kvalitetstid med en koselig film på skjermen, en trygg og god armkrok og ikke minst masse deilig snacks. Planen er også å bake lunsjmuffins og pizzasnurrer – perfekt matboksmat som bare kan tas opp fra fryseren kvelden i forveien.

HAPPY VALENTINES DAY!

Legg igjen en kommentar