HVA SKAL EGENTLIG BABYEN VÅR HETE?

Da jeg delte navnevideoen der Dennis avslørte navnet regnet jeg med at mange flere ville høre hva navnet egentlig var. Det var såklart mange som gjettet riktig, men også noen som ikke engang var i nærheten, og jeg kunne ikke skjønne hvorfor. Til tross for at det var en ettåring som uttalte det synes jeg det er ganske likt hvordan vi andre sier navnet. Helt til en i termingruppen lurte på hvordan vi skulle uttale det, og påpekte at akkurat det navnet låter utrolig forskjellig fra sted til sted på grunn av ulike dialekter. Det er rett og slett uendelig mange måter å uttale akkurat navnet til lillebror på, og da er det ikke så rart at flere ikke hørte hva Dennis sa.

Derfor vil jeg gjerne dele det med dere nå! Navnet vi har valgt er nemlig…

Grunnen bak er helt spesiell, og når det i tillegg klinger så fint sammen med Dennis følte vi det var skjebnen som avgjorde. Vi kunne rett og slett ikke se noe annet navn som ble mer riktig. At Dennis allerede klarer å uttale det er også super koselig.

For når det kommer til uttale; den riktige måten å uttale navnet til lillebror på er «Ållivår». Om dere hører videoen med kommende storebror igjen nå vil dere høre at han sier «Ållibahr» ♥︎

Vi gleder oss så til å bli kjent med deg, lille Oliver!

Av en eller annen merkelig grunn har jeg også helt siden vi bestemte oss for navnet, og kanskje til med før den tid, følt at dette er det grønne barnet vårt. Det høres kanskje helt sinnsykt ut når jeg sier det slik, men når jeg tenker på navnet Oliver er det kun en farge som popper frem i hodet mitt – og det er grønn. Derfor kommer både barnerommet og dåpen har lysgrønn og mint som hovedfarger!

♥︎ ♥︎ ♥︎

6 kommentarer om “HVA SKAL EGENTLIG BABYEN VÅR HETE?”

  1. Haha da er det ikke så rart jeg ikke forstod hva Dennis sa! Her jeg bor (Østlandet) sier vi Olliver. Elsker det navnet! Kjente også en som het Oliiiiiiver. Så er visst mange måter å uttale det på!

  2. Hei, jeg har et spørsmål 😊 har tenkt til å begynne på lavkarbo, men jeg lurer på hvor mye karbohydrater jeg kan spise? Per 100 g. Jeg er utrolig glad i melk😂 finnes det noe lavkarbo melk av noe slag? Å kan man spise protein brød ? Fra rema og Coop ?

  3. Oliver er et nydelig navn.
    Om du fremdeles vil klippe og donere håret ditt så klipper jeg deg som sagt gratis. kan også komme hjem til deg å klippe deg om du føler for det.. skal vi chop chop snart?
    Camilla.

Legg igjen en kommentar