Hele familien har blitt syk!

En rask tur innom for å informere dere om at hele huset ligger med omgangssyken her hjemme, og derfor har jeg naturligvis ikke hatt energi til å oppdatere her i dag. Nå ser det ut til at minstemann er på bedringens vei, så da håper jeg vi voksne følger etter ganske snart!

Mellom turene til toalettet har vi omsider fått lagt gulvet på rommet til Dennis. Det tok bare en hel dag, med en million pauser, haha. Men det må man regne med når man løper til toalettet i tide og utide.

Det merkes veldig godt at vi bare har ett bad for å si det sånn! 😳

4 kommentarer om “Hele familien har blitt syk!”

  1. God bedring. Her fikk vår datter på 1,5 år omgangssyken søndags kveld og er fortsatt hjemme fra barnehagen. Skal kanskje tilbake på fredagen. Så fikk jeg igår og blir hjemme fra jobb i morgen også , muligens fredagen også. Så fikk samboer idag .. 🙈 heldigvis er formen til lille veldig bra for trodd litt gulping i ny og ne og litt fæle bleier. Og formen min er begynt å bli bedre.

  2. Lisa: Huff! Det er bare helt forferdelig! Sender over gode klemmer ❤️ Det slo ut på Dennis på lørdag, og her er også planen foreløbig å vente til fredag før han går i barnehagen igjen. Jeg fikk i natt og samboer i dag.. 🤢 Masse god bedring til dere også!

Legg igjen en kommentar