Første jordmortime + EN NYHET!

God kveld! I dag har jeg vært på min første jordmortime, og det gikk kjempe fint. Alle prøver var fine og lillebror trives veldig godt inne i magehulen. Helt rart å tenke at vi allerede har kommet over halvveis i dette svangerskapet – det har gått så fort!

Forutenom det har jeg fått skrudd litt mer på IKEA møblene vi fikk av mine kjære besteforeldre i går. Jeg krøp på alle fire i seks lange timer for å skru sammen to STUVA garderobeløsninger til guttene, og det kjentes i bekkenet i dag for å si det slik!

Det har derfor ikke blitt like mye i dag, men litt har jeg uansett fått skrudd sammen. Så lovet min kjære samboer å hjelpe meg i morgen før han drar på jobb. Satser på vi blir ferdige innen da! Gleder meg sånn til å vise dere hvordan de ser ut. Skikkelig, skikkelig fine!

Nettbutikken min har jeg også fått oppdatert i dag! Nå ligger regnvottene tilgjengelig for bestilling, og jeg kjører åpningskampanje der du kan bestille dem til KUN 199,- per par! De er så klart både vind- og vanntette, og foret med myk og deilig fleece.

REGNVOTTER KAN BESTILLES HER

Foreløbig finnes de kun i fargen baby blå, men jeg kommer til å få de inn i blant annet rosa og gul også. Er du interessert i en av de fargene, send meg en melding på facebook så kan jeg sy til deg allerede før de kommer ut i nettbutikken!

☂️

Legg igjen en kommentar