Disse 4 seriene ser jeg på AKKURAT NÅ!

Når formen ikke er på topp (og jeg blir mer og mer gravid for hver dag som går 😅) går det en del tid til serietitting. Tenkte derfor jeg kunne benytte muligheten til å dele hvilke serier jeg ser på for tiden. Hadde noen spurt meg for et par måneder siden hadde svaret vært INGEN! Da brukte jeg all ledig tid til sying, trening og oppussing, men nå er jeg rett og slett nødt til å koble av noen minutter hver dag, og da passer det perfekt å drømme seg bort i en serie.

The good doctor

Denne serien synes jeg er utrolig fascinerende og fin! Det handler om en autistisk, ung mann som har hatt en tøff oppvekst og alltid har drømt om å bli kirurg. I serien får vi følge han i hans tid som turnuslege på sykehuset. Vi får bli med han på operasjoner, møte fordommer og ikke minst se hvor fantastisk hjernen hans fungerer! Absolutt en serie verdt å se om du ikke allerede har sett den. Jeg ser serien på TV 2 sumo.

Sophie Elises verden

Denne serien har nettopp kommet med sesong 2, og jeg synes det er så gøy å lene seg tilbake og bare slappe av med skikkelig god underholdning. I denne serien er det aldri et kjedelig øyeblikk, og kanskje er det ekstra moro om du også følger Sophie Elise på bloggen hennes – noe jeg selv har gjort helt siden hun opprettet den i 2011! Hjelp, tiden går fort. Denne serien finnes også på TV 2 sumo.

White Collar

Denne serien ser jeg sammen med min kjære, og her er det uendelig mange sesonger å kose seg med. Den handler om supersmarte Neal Caffrey som samarbeider med FBI for å få tak i skurker mens han soner straffen sin. Dette er en skikkelig spennende og morsom serie man fort kan se litt for mange episoder av på én kveld. Vi ser den på viaplay.

Kristin og Dennis: 1 + 1 = 3

Den siste serien jeg ser på for tiden er miniserien til Kristin og Dennis. Kjendisparet som hadde bestemt seg for å være frivillig barnløse, men som plutselig ble uplanlagt gravide. Det var likevel aldri noen tvil om de skulle beholde det lille mirakelet eller ei. Paret holdt graviditeten hemmelig de første syv månedene, og nå slippes en episode på viafree (gratis) hver tirsdag eller onsdag. Skikkelig koselig å følge et så livlig par – spesielt om du har fulgt dem på sosiale medier eller Kristin sin blogg tidligere, som jeg har gjort!

Ser du noen av de samme seriene?

Legg igjen en kommentar