Kjøper vi brukt eller nytt til babyen i magen?

Nå som klesskapene til guttene er montert (mangler bare å feste dørene), tenkte jeg det var på høy tid å ta en liten titt på hva vi faktisk har spart på etter Dennis! Etterhvert som han vokste ut av klærne sine solgte vi noe av det videre i klespakker, men tok selv vare på favorittene til en eventuell lillebror i fremtiden. Det er jeg så glad for nå!

Gjenbruk er gull – både for miljø, lommebok og ikke minst nostalgi!

Faktisk er mange av klærne til Dennis også arvet. De kjøpte vi i ulike klespakker i salgsgrupper på facebook, finn etc. Helt genialt! I tillegg til at vi kjøpte inn noen nye skatter fra butikken og også fikk litt klær i gaver.

Vi kommer til å gjøre det sammen med Oliver nå også, i tillegg til at han arver noen myke plagg etter storebror så klart. Det som henger i klesskapet han nå er bodyer, heldresser og pysjamaser i størrelse 50!

Så masse pent, som jeg helt klart hadde glemt at vi hadde. Ikke minst hadde jeg glemt hvor lite det er.

En kommentar om “Kjøper vi brukt eller nytt til babyen i magen?”

Legg igjen en kommentar