En elendig start på uken!

Dette har vært en veldig innholdsrik uke så langt, på både godt og vondt kan man vel si. Vi avsluttet forrige uke med denne nydelige turen dere ser bilder fra her. Med godt humør spaserte vi langs vannet på jakt etter sultne ender. Siste rest av ukens brød hadde vi med oss i terninger, og gledet oss veldig til å forsikre oss om at endene var gode og mette da vi forlot dem igjen.

Tydeligvis var det flere som tenkte samme tanke, for da vi kom til stedet det er lov å mate endene fløt det brødbiter i vannkanten. Endene var altså VELDIG mette. Så da fikk vi heller nyte synet av de vakre fuglene, og ta brødet med oss hjem igjen.

Over til denne ukens hendelser; Dennis hadde time for kontroll av hørselen i går, en månedlig test han har tatt etter at han fikk hull på trommehinnen i november/desember i fjor. Denne gang viste undersøkelsen veldig dårlige resultater – lille gutten vår hører ingenting på venstre øret sitt, stakkar. Null respons på trykktesten.

Som om ikke det var nok fikk vi legen til å sjekke noen utslett han også hadde på kroppen sin – og jaggu har gutten atopisk eksem i tillegg! Huff, maks uheldig. Så de siste dagene har vi hentet inn ulike salver og kremer fra apoteket, laget til en egen pleiehylle ved stellebordet og gjort om på både morgen- og kveldsrutinene!

Nå håper vi at resten av uken bringer med noen gode nyheter og ikke minst gøye opplevelser. Vi har blant annet veldig lyst til å ta oss en tur på fjellet i nær fremtid. Må nesten gjøre det snart før magen blir for stor og bekkenet for løst!

Håper dere har hatt en litt bedre uke enn oss så langt ♥︎

2 kommentarer om “En elendig start på uken!”

  1. Meg: Ja, han er døv på venstre øret, men legen kan ikke finne noen synlig skade så vi håper og krysser alt vi har for at det ikke kommer til å være permanent. Han har begynt en behandling, som vi håper vil gi gode resultater.

Legg igjen en kommentar