Jeg nevnte for dere at vi har blitt mye flinkere til å planlegge ukens middager! Dette pleier jeg alltid å gjør en gang i løpet av helgen slik at alt er klart for den kommende uken, og det er så deilig. Jeg merker at jeg med engang anstrenger meg en smule mer for at ukens middager skal være sunne, varierte og spennende!
Tar man det på sparket blir det fort den enkleste løsningen eller noe som ligger klart i kjøleskapet. Setter man seg derimot ned for å planlegge bare i et par minutter kan du utnytte de matvarene du allerede har i fryseren, samt de som kommer på tilbud i løpet av uken.
Penger spart er penger tjent!
I går hadde vi for eksempel denne deilige asiatiske varianten med en twist jeg plutselig fikk et stort behov for å prøve ut. Jeg vet ikke hvor jeg fikk det fra, men tror kanskje jeg har lest det et sted for lenge siden? Nemlig å steke epler som tilbehør til middagen!
Det var kjempe godt og absolutt noe jeg kommer til å gjøre igjen!
Helt til slutt vil jeg gjerne dele vår ukesmeny denne uken for å gi dere litt inspirasjon!
Mandag – vårruller med stekt løk, eple og sweet chilisaus
Tirsdag – tomatsuppe fra bunn av
Onsdag – pannestekt torsk med kokte poteter og brokkoli
Torsdag – kyllingnuggets fra bunn av, med søtpotet fries
Fredag – indrefilet av svin med båtpoteter og ovnsbakte grønnsaker
Lørdag – hjemmelaget pizza
Søndag – løksuppe fra bunn av
Pleier du å planlegge ukens middager?
Hørtes spennende ut. Ønsker veldig gjerne oppskrift på torsdagens middag 😀