Ukens spørsmål #98

Er noen av navnene fra sist, aktuelle denne gangen?

Ja, det er de faktisk! Vi har nullstilt oss litt, og ønsker ikke å tenke så mye tilbake på hvilke navn vi så for oss på Dennis, men naturligvis liker vi fremdeles noen av de samme navnene. De har allerede kommet på listen som så langt inneholder rundt ti navn.

Er det viktig for deg at navnene kler “hverandre” altså type Dennis og mattis f.eks eller dennis og Daniel etc? 

Ja, det synes jeg egentlig er veldig viktig! Samtidig vil jeg ikke at det skal være for likt Dennis. Linus er et eksempel på et av navnene vi egentlig liker veldig godt, men som blir strøket fra listen fordi det rett og slett høres for likt ut som Dennis.

Hvorfor bruker du sønnen til reklame på bloggen når han ikke har mulighet til å si om han vil være med på dette eller ikke? Jeg elsker bloggen din og åpenheten til leserne dine, men er veldig kritisk til dette. Barn er det mest dyrebare man har og bloggen er din jobb/hobby ved siden av hvor jeg ikke syntes det er greit man skal tjene penger/produkter på barna sine. Å legge ut et bilde i ny og ne syntes jeg er greit hvis man er komfortabel med det, men da uten sponsa produkter på ungen. Jeg har selv falt i fella hvor jeg har hatt lyst til å si ja til ansiktsmasker, kremer, drikker og vise versa for å reklamere for på instagram, men da har jeg tatt et kritisk valg om at all reklame ikke nødvendigvis er god reklame å fronte og har dermed takka nei, har jo tross alt penger til å kjøpe meg en ansiktsmaske selv og det regner jeg med du også har når det kommer til klær og ting til sønnen din.

Jeg lurer på hva du syntes om dette?

Jeg er i grunn enig med deg, men synes ikke jeg er en av verstingene her? Nå er det snart ett år siden jeg tok valget å eksponere Dennis i mye mindre grad, og føler jeg har stått for det ganske godt. Det er sjeldent jeg skriver innlegg som omhandler Dennis eller personlig/privat informasjon om han, men naturligvis dukker han opp på et bilde inni mellom ettersom han så klart er en stor del av livet mitt.

Dette med å bruke han i reklame kan jeg derimot ikke huske at jeg har gjort noensinne? I alle fall ikke etter at jeg sluttet å eksponere han i samme grad som før? Kom gjerne med eksempler, for her kjenner jeg meg rett og slett ikke igjen i beskrivelsen din. Verken når det gjelder disse ansiktsmaskene som jeg aldri har reklamert for, eller reklamer som omhandler Dennis.

Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

En kommentar om “Ukens spørsmål #98”

 1. Hvor er hagesklia fra? Merke?

  Kjøper du mye brukt til Dennis? Kjøper dere mye nytt til lillebror eller har dere alt fra D.?

  Jobber du utenom bloggen? Hva er planen etter mammapermisjon angående jobb eller studier?

  Hvilken foredelign valgte dere? 80 eller 100% permisjon? Hvem tar fellesperioden?

  Vurderer dere søskenvogn, søskenbrett, ingen av delene? Hvorfor?

  Syns du det er dyrt å ha barn?

  Vugge, Moseskurv, lekegrind, babynest i sofaen… Hvor skal dere ha babyen på dagtid? Gi gjerne en begrunnelse.

  Videre oppussingsplaner hjemme?

  Hvor mye har du gått opp i vekt hittil? Var du tilbake til startvekt når du ble gravid igjen?

Legg igjen en kommentar