Ukens spørsmål #97

Kan du legge ut hvordan treningsprogrammene dine er?

Jeg kan helt klart dele hva jeg har trent etter ei økt inni mellom om det er interessant, men jeg følger ikke noe program for tiden. Har bare en omtrentlig plan på hvilke muskelgrupper jeg skal trene på hver økt, også velger jeg meg noen øvelser og intensiteten ut i fra dagsformen.

Lurte på om du kunne skrive et innlegg om angst? gjerne om hvordan du har lært deg å mestre det osv.

Hm, jeg skulle gjerne gjort det, men jeg føler ikke jeg kan nok om emnet til å kunne dele videre. Min egen erfaring er bare at etterhvert som jeg har blitt eldre og blitt tryggere på meg selv har jeg «vokst det av meg». Spesielt etter at jeg ble mamma for første gang merket jeg en stor bedring – da betydde liksom livet så mye mer enn de vonde minnene fra ungdomsskoletiden.

Hvor er shakeren din fra?

Den kjøpte jeg på tights.no HER! Om du benytter deg av rabattkoden 7TJAT når du bestiller får du 50 kroner avslag! Det betyr at om du bestiller noe annet i tillegg får du shakeren helt gratis!

Hva med minty breeze?😍 nydelig til begge kjønn!

Åh, takk for tipset! Den var skikkelig fin.

Gratulerer 💛 kan du fortelle om reaksjonen din mtp at du lenge har følt på jente og hadde veldig lyst på det?

Jeg forteller litt mer om tankene mine rundt dette i svangerskapsoppdateringen senere i dag, men jeg kan skrive litt kort om selve reaksjonen her likevel.

En hemmelighet jeg ikke har holdt skjult for dere var at vi faktisk fikk vite at babyen i magen mest sannsynlig var en gutt på ultralyden i uke 13. Da sjekket hun nemlig kjønnet før hun målte hvor langt jeg var på vei. Da hun etterpå så at jeg var kortere enn først antatt trakk hun tilbake beslutningen om at babyen var en gutt. Grunnen var at både gutter og jenter ser ganske like ut tidlig i svangerskapet. Men dette gjorde meg på et vis litt mer forberedt på at det faktisk kan hende det er en gutt også.

I ukene etter ble plutselig svangerskapet mer og mer likt som da jeg gikk med Dennis, og dermed hadde jeg nullstilt meg med tanke på kjønn om det gir mening. Jeg verken håpet eller følte det var ei jente, men var mer 50/50. Da vi kom på ultralyden denne gang kjente jeg kun på glede når jordmor sa at det var en guttebaby i magen!

Tenker du at det kan være dere får en tredje for å se om dere får jente?

Man skal aldri si aldri, men planen er kun to barn! Så nei, det tror jeg ikke.

Oi, nå ble du vel skuffet?☹☹

Absolutt ikke 😍 Som nevnt over her svarer jeg mer på dette spørsmålet i svangerskapsoppdateringen senere i dag.

Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

En kommentar om “Ukens spørsmål #97”

  1. Gratulerer med gutten💙 tenk hvor mye glede de kommer til å ha av hverandre, ser for meg det samme forholdet du og Marthe har, bare som brødre💙 Har dere bestemt dere for navn? Er noen av navnene fra sist, aktuelle denne gangen? Er det viktig for deg at navnene kler «hverandre» altså type Dennis og mattis f.eks eller dennis og Daniel etc? 😄

Legg igjen en kommentar