Starter året med en rå treningsplan!

annonse // tights.no

I likhet med mange andre starter jeg dette nye året med en rå treningsplan! Heretter blir det ei treningsøkt hver eneste hverdag fremover. Utover mot sommeren vil treningsmengden naturligvis avta litt, men frem til det skal jeg gjøre alt jeg kan for å bygge opp en så sterk kropp som mulig. Jeg har 5 måneder på meg til å få denne kroppen sterk og klar for fødsel, og de månedene akter jeg ikke å kaste bort.

Fremover vil jeg derfor trene etter levering i barnehagen hver eneste dag, og startet denne nye treningsplanen med ei skikkelig god beinøkt i morges. Det var så godt! Kroppen min har vært klar for gode treningsrutiner lenge nå.

Gravid-treningstightsen min kan kjøpes HER (den er verdens beste! rabattkoden 7TJAT gir deg 50,- avslag)


De første par månedene av svangerskapet falt jeg helt i fisk ettersom den store prosessen inni magen krevde alt av energi, men for noen uker siden var jeg klar for å ta opp igjen de gode treningsrutinene. Dette ble derimot satt på vent av den forferdelige hosten som kontrollerte kroppen min i ukesvis. Det var først like før jul jeg taklet en liten anstrengelse uten å nesten kveles av hosteanfall.

Denne starten har derfor vært noe jeg har vært klar for lenge nå, og endelig er jeg i gang! Første økt er gjennomført, og jeg regner med lårene er relativt støle i morgen. Derfor står overkroppen på planen da!

Håper dere gleder dere til de neste sporty månedene like mye som meg!

2 kommentarer om “Starter året med en rå treningsplan!”

  1. Hvilket kamera bruker du her? Jeg er veldig på utkikk etter et kompaktkamera! Bruker du bare dette kameraet eller har du speilrefleks også? 😀 Klem <3

  2. Paula: Her bruker jeg mitt elskede canon powershot G7 X Mark II Kan kjøpes her. Veldig fornøyd med det, og bruker det over alt mens jeg er på farten ettersom det er så god kvalitet i et så lite og lett kamera. Hjemme bruker jeg speilreflekskameraet mitt Canon EOS 7D med ulike objektiver til! Ekstremt fornøyd med det også ❤️

Legg igjen en kommentar