DETTE VAR OVERRASKELSEN!

Herlighet for et døgn jeg nettopp har lagt bak meg! Det gikk akkurat som planlagt og jeg føler meg SÅ heldig! Dere som fulgte med på instastory underveis vet allerede alt det spennende som sto på planen, men for dere andre vil jeg gjerne ta dere med på et av mitt livs beste og koseligste døgn! Jeg må riktignok dele det opp litt ettersom det skjedde altfor mye til at jeg kan fortelle om alt i bare ett innlegg.

Dette her er altså DEL 1! Her sto vi utenfor festiviteten i Haugesund uten at mamma eller lillesøster visste hvorfor. Gud så gøy! Christopher kjørte oss ned, og bagasjen de hadde pakket med seg lå fremdeles igjen i bilen som han tok hjem igjen.

En liten stund senere satt vi inne i salen og lo oss i hjel. På scenen foregikk tidenes REVY! Røtter og Latter med blant annet Han Innante og Steinar Albrigtsen. Sistnevnte hadde sin aller første opptreden etter at han ble diagnosert med kreft i fjor sommer. Det siste året har dermed vært skikkelig tøft, og han fortalte åpent om den tunge tiden på scenen.

Forestillingen var en kombinasjon av stand up og musikk, og gjorde oss rett og slett bare skikkelig glad. Vi fikk kjenne på de aller fleste følelser, og da vi gikk ut fra salen to timer senere hadde vi både grått og ledd til tårene sprutet.

Videre gikk vi ned mot Egon, der jentene trodde vi skulle hente bilnøklene våre for å kjøre hjem. Det var riktignok LANGT i fra sannheten. På Egon hadde vi forhåndsbestilt bord, og nøt en deilig middag sammen i en time og to.

Valget mitt falt på Villfanget torsk! Altså, jeg har nevnt det før, men denne retten er bare skikkelig, skikkelig god. Og jeg velger gladelig den på hvert eneste restaurantbesøk i fremtiden.

Etter middagen fikk jeg dem til å tro at en av servitørene (som er Christophers kollegaer) gav meg bilnøklene, og at vi nå skulle gå et par kvartaler sørover for å hente bilen vår. Som kollegaen til Christopher liksom hadde kjørt ned! Dette var riktignok bare tull, for da vi var kommet et stykke lenger sør i byen måtte jeg småløpe mot et av hotellene for jeg var skikkelig tissetrengt!

Med mamma og lillesøster hakk i hæl løp vi derfor inn på hotell Scandic Maritim. Rett forbi toalettet i resepsjonen og videre innover gangen «hvor jeg visste om et fint toalett«. Plutselig sto vi utenfor døren vår, og jeg kunne ønske jentene velkommen til overnatting!

Tidligere på dagen hadde jeg vært og rigget alt klart, så i det de gikk inn dørene ble de møtt av rosa ballonger, deilig drikke, ansiktsmasker og masse deilig snacks! Bagasjen deres hadde også Christopher kommet med mens vi var på Festiviteten.

Etter en deilig natts søvn i myke senger nøt vi tidenes hotellfrokost, som jeg skal dele i et eget innlegg, før vi fortsatte ferden på dette magiske døgnet fullt av gode og spennende opplevelser.

Takk for et fantastisk døgn, mamma og lillesøster! Og ikke minst pappa som sto bak planleggingen av alt dette her.

2 kommentarer om “DETTE VAR OVERRASKELSEN!”

  1. Har du mye kontakt med pappan din? du skriver ikke så mye om han som du gjør om andre i familien din

Legg igjen en kommentar