Slik trener jeg skuldre og armer!

Reklame // tights.no

Herlighet, da jeg våknet i dag og tilfeldigvis gløttet mot speilet i gangen fikk jeg nesten sjokk. Føler magen har poppet skikkelig i løpet av natten! Kanskje har den det, eller så har det bare ikke gått opp for meg at den faktisk er på vei til å bli gigantisk. Hjelp! Måtte løpe rett bort på baderomsvekten like etter for å sjekke om det var noe alvorlig galt, men vekten sier det samme, så det er vel bare babyen der inne som har hatt en skikkelig vokseperiode 😅

Uansett! Dagen startet som alltid med ei god treningsøkt etter at minstemann (som snart skal kalles eldstemann!) var levert i barnehagen. På programmet i dag sto det skuldre, biceps og triceps, og etter forespørsel fra noen av dere har jeg i dag valgt å dele hele økten min.


♥︎ ♥︎ ♥︎

Mange av dere spurte hvor denne shakeren er kjøpt i forrige treningsinnlegg! Den finner dere HER og ved å benytte rabattkoden 7TJAT får du hele 50 kroner avslag på ordren din. Det vil si at du får shakeren helt gratis ved å kjøpe noe annet i tillegg som har minstepris på 59,-!

♥︎ ♥︎ ♥︎

Dagens treningsøkt med fokus på skuldre, biceps og triceps

Sittende hantelpress – 8.5 kilo 2×10 reps, 11 kilo 10 reps, 13.5 kilo 5 x 8 reps

Skulderapparat – 5 kilo på hver side 3 x 10 reps

Militærpress – 20 kilo 2 x 10 reps, 25 kilo 10 reps, 30 kilo 3 x 10 reps

Sidehev – 5 kilo 2 x 8 reps
i supersett med
Fronthev 5 kilo 2 x 8 reps

Bicepscurl med hantler – 8.5 kilo 3 x 8 reps

Bicepscurl med stang – 20 kilo 3 x 10 reps

Nedpress i vaier – 80 pounds 3 x 10 reps


Jeg er dessverre litt usikker på hva øvelsen jeg kaller «skulderapparat» egentlig heter, men det er altså et apparat som finnes på UNO, og som tar ekstremt godt på skulderpartiet. Øvelsen går ut på at man sitter rett i ryggen, armene inntil siden og albuleddet i nittigrader. Underarmene peker fremover, og putene man skal dytte oppover ligger langs underarmen. Bevegelsen skjer i skulderleddet, mens albuleddet hele tiden er i samme vinkel. Vektene dyttes derfor fra kroppen og opp til overarmene er strakt ut til hver side. Rolig ned igjen for så å gjenta bevegelsen.

Alt i alt ei helt fantastisk økt denne onsdagen!

Legg igjen en kommentar