Slik avslørte vi nyheten for familien!

Noen dager før vi hadde time til ordinær ultralyd inviterte jeg mine nærmeste over på en koselig familiemiddag. Middagen skulle finne sted hjemme hos oss bare noen timer etter at vi fikk vite om det befant seg en liten guttebaby eller jentebaby i magen.

Bordet skulle jeg pynte til fest med enten blå eller rosa detaljer, og jeg må innrømme jeg synes det en skikkelig koselig måte å avsløre den store nyheten på.

Da jeg var gravid med Dennis bakte jeg en muffins til hver av familiemedlemmene, med blå krem inni. Disse delte vi ut så fikk alle spise seg frem til svaret, og det var også skikkelig hyggelig! Du kan se reaksjonen til mamma og lillesøster HER om du ønsker. Denne gang gjorde jeg det riktignok litt enklere, spesielt når vi bare kunne pakke opp dåpspynten til Dennis og dekorere med den!

Plutselig gikk det opp for meg hvor mye mer praktisk det er å få to barn av samme kjønn i stedet for en av hver.

Legg igjen en kommentar