Siste gang jeg er gravid!

Akkurat i det jeg satte meg ned her for å skrive var jeg nødt til å ta en liten pause allerede før jeg hadde begynt. To bittesmå føtter sparket og spente fra innsiden. En så herlig følelse! Jeg lente meg derfor tilbake i kontorstolen min (som jeg forresten ikke har vist dere enda!), la en hånd på magen og nøt de ørsmå bevegelsene. Det er rart å tenke på at dette kan være siste gang jeg er gravid, og derfor også siste gang jeg virkelig får kjenne på gleden det medfører på dette tidspunktet i svangerskapet.

Om en liten stund er alt tungt og vondt, men akkurat slik, akkurat nå, er det bare helt perfekt! Bevegelsene er kun deilige, myke dult, magen er enda ikke i veien og jeg har en frisk og smertefri kropp!

Det jeg egentlig skulle fortelle dere i dette innlegget har jeg faktisk glemt ut nå som jeg sitter og drømmer meg helt bort! Alenetid med mageboeren får fort tankene til å løpe. Dennis ligger fint og sover i sengen sin mens Christopher er på jobb!

Jo, nå husker jeg det! Jeg sitter nemlig med kalenderboken min også. Planlegger avtaler for tiden fremover, samt noterer ned idéer til blogginnlegg. Hadde blitt skikkelig glad om du tok deg et lite minutt til å kommentere hvilke innlegg du savner, eller eventuelt liker best her inne!

♥︎ stor onsdagsklem fra meg – og lille mageboer ♥︎

8 kommentarer om “Siste gang jeg er gravid!”

 1. Innlegg med:
  – innkjøp til babyen
  – klær til babyen
  – hva du pakker i fødebaggen
  – innlegg med vogn, seng, barnerom osv
  – middagsoppdateringer (lette og gode)
  – hverdags
  – gravidoppdateringer

 2. Ja, glemte å skrive mindre trening😊 Helst ting som har med graviditeten å gjøre og hva du har med i fødebaggen🤩

 3. Eg kunne ønske meg litt tips til prøvere 👍 eventuelt et innlegg om dine tanker om barn før du fikk barn og dine tanker om hvordan det å få barn har endret livet ditt.

Legg igjen en kommentar