Øyeblikk som dette er gull verdt!

I dag har vi hatt den beste dagen på lenge! Skikkelig kvalitetstid – bare oss tre. Christopher hadde fri fra jobb i dag, og derfor valgte vi å ta Dennis fri fra barnehagen for å finne på masse hyggelig sammen! Vi startet dagen med å leke hjemme i stuen, alle tre.

Etter at han hadde sovet dupp senere på dagen kjørte vi til Leo’s Lekeland! Husker dere hvor ofte vi var der før? Etter at Dennis begynte i barnehagen har vi riktignok glemt det litt ut, men herlighet som vi koste oss. Det blir i alle fall ikke et halvt år til neste gang! Dennis løp rundt, lekte med ballene, rysjet, klatret og hoppet. Tror aldri jeg har sett han så giret før.

Spesielt moro var det at mamma og pappa var med på alt – høyt og lavt! Han tok tak i hendene våre og bestemte retningen. Blant annet sklidde vi på den lengste rysjebanen fjorten ganger på rad. MINST! Det var så koselig, og jeg kan ikke huske sist jeg smilte og lo så mye.

Etter flere timer med lek trakk vi oss tilbake i kaféen i en halvtimes tid for å nyte hver vår is før vi kjørte hjemover igjen. Med en utslitt og lykkelig ettåring i baksetet.

Da vi satte oss i bilen kjente jeg den første verkingen snike seg innpå og nå i løpet av kvelden har det bare blitt enda verre. BEKKENET gjør skikkelig, skikkelig vondt. Fader altså! Men åh, det var så verdt det likevel. En ekstremt vellykket familiedag med fullt fokus på Dennis.

Mobilforbud har vi hatt hele dagen, og det var overraskende deilig. Ingen blogging, scrolling eller teksting. Kun fokus på vår lille skatt.

Etter denne dagen kan jeg trygt meddele at Dennis ønsker seg gavekort på Leo’s Lekeland til bursdagen sin! Tror aldri jeg har sett han så glad, energisk og gira før. Øynene hans glitret da vi entret lekelandet og selv om vi lekte i timevis var det langt i fra greit at vi skulle kjøre hjem igjen senere på dagen. Han kunne vel tenke seg å bo der, kjenner jeg han rett.

♥︎

Legg igjen en kommentar