Jeg er ikke dø, bare gravid!

Det er egentlig litt flaut å tenke på hvor dårlig jeg har vært på Lillegullet-fronten den siste tiden. Ingen nyheter i nettbutikken, både instagram og facebookside har vært helt stille i ukevis, og hadde det ikke vært for denne bloggen trodde dere kanskje jeg var dø. Men nei, jeg er altså ikke det. Jeg er bare gravid!

Etter at jeg ble gravid har energinivået mitt falt drastisk. Å være en god mamma for Dennis, samboer for Christopher, ha orden i huset og alle dets gjøremål, oppdatere bloggen og ikke minst treningen som jeg nå endelig har kommet i gang med – har tatt all tiden min. For ikke å snakke om at det faktisk har vært jul inni mellom alt her også.

Jeg har hele tiden sydd bestillingene som har kommet inn og fått de avgårde ganske raskt, men jeg har vært elendig på å reklamere og markedsføre Lillegullet! Nyheter eller plagg til privat bruk her hjemme har det også blitt lite av. Det håper jeg derimot å endre nå som jeg føler jeg er inne i en god rytme og klar for å prioritere nettbutikken min igjen.

De siste dagene har jeg sydd en god del på kveldstid. Deriblant har denne vakre lekedressen blitt til! En ny farge på et av mine mest populære produkter i høst! Nå som våren nærmer seg regner jeg med det kommer til å gå mange av disse igjen, og da er det genialt med enda et fargealternativ.

Den nye fargen – havblå – kan du kjøpe HER!

Disse lekedressene er sydd i myk velour, og har en stor deilig hette. De kommer i størrelse 56 – 128, og jeg tror jammen jeg er nødt til å sy søskenmatch av disse blå til guttene mine til høsten! Åh, de er så fine!

De andre fargene finner du forresten HER!

En kommentar om “Jeg er ikke dø, bare gravid!”

  1. Hvorfor bruker du sønnen til reklame på bloggen når han ikke har mulighet til å si om han vil være med på dette eller ikke?Jeg elsker bloggen din og åpenheten til leserne dine, men er veldig kritisk til dette. Barn er det mest dyrebare man har og bloggen er din jobb/hobby ved siden av hvor jeg ikke syntes det er greit man skal tjene penger/produkter på barna sine. Å legge ut et bilde i ny og ne syntes jeg er greit hvis man er komfortabel med det, men da uten sopnsa produkter på ungen. Jeg har selv falt i fella hvor jeg har hatt lyst til å si ja til ansiktsmasker, kremer, drikker og vise versa for å reklamere for på instagram, men da har jeg tatt et kritisk valg om at all reklame ikke nødvendigvis er god reklame å fronte og har dermed takka nei, har jo tross alt penger til å kjøpe meg en ansiktsmaske selv og det regner jeg med du også har når det kommer til klær og ting til sønnen din.

    Jeg lurer på hva du syntes om dette?

Legg igjen en kommentar